• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrrrrr siue bir soru sormam lazim cok önemli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrkya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
1.070
911
73
28
Biz esimle 5 aydie cocuk istiyoruz ve deniyoruz 2 senedir evliyiz. Ben 24 yasindayim esim 29 yasinda. Simdi ikimizde kan aldirdik kontrol olmak icin. Tabi 7nay sonra anca gidebiliriz hep 1 sene beklenilmeli diyorlar. Esimde bugpn sonuc aldik. Testosteron 2.02 ymis onda. Doktor randevu almamiz gerektigini yazmis sonuclarda. Bilmiyorum sizden birinin basina geldimi. Erkekte twstosteron düsükse ne yaptiniz ne yapilmali

Biz esimle 5 aydie cocuk istiyoruz ve deniyoruz 2 senedir evliyiz. Ben 24 yasindayim esim 29 yasinda. Simdi ikimizde kan aldirdik kontrol olmak icin. Tabi 7nay sonra anca gidebiliriz hep 1 sene beklenilmeli diyorlar. Esimde bugpn sonuc aldik. Testosteron 2.02 ymis onda. Doktor randevu almamiz gerektigini yazmis sonuclarda. Bilmiyorum sizden birinin basina geldimi. Erkekte twstosteron düsükse ne yaptiniz ne yapilmali
Testosteron bi futbol maçı sonrası bile yükselebilen bir şey. Biz hiç öyle bir test yaptırmadık. Spermiyogram vermesi lazım. Mühim olan o.

Back