Kızlarrrrr

Gozde 59

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
50
17
34
Kızlar ben embirio transferi oldum dün ve bugün yanlişıkla antiniyotik içtim bi sorum olur mu sizce napmalıyıö

Kızlar ben embirio transferi oldum dün ve bugün yanlişıkla antiniyotik içtim bi sorum olur mu sizce napmalıyıö
Merak etme canım ben çok kötü girip olmuştum 10 defa arka arkaya öksürdüğümü bilirim ona rağmen tutunmuştu ama benimki düşük oldu 6 haftalıkken merak etme sorun olmaz bundan sonra daha dikkatli olursun

İnşallah bişiy olmaz dua ediyorum bol bol hayırlısı artık

İsteyerek içmedim zaten neyse sağol gene de yorumun için
İsteyerek nasıl içmediniz orasını merak ettim açıkçası. Sonuçta bu antibiyotik. Doktorunuz transfer sonrası kullanacağınız ilaçları mutlaka listelemiştir. Başka ilaç yerine mi antibiyotik içtiniz? Neyse,bana doktorum transfer sonrası kullanmam için antibiyotik vermişti,4 gün boyunca içtim. Sizin içtiğiniz de umarım gebelikte kullanılan bir ilaçtır. Ama şuan gebe olup olmadığınız belli olmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı güzel haberi alırsınız inşallah

İlaçlarım karışmış bir ilacım var aynı onun gibi o yüzden baktım ama içtikten sonra baktım normalde çok dikkat ederim nasıl yaptım böyle bir hata bilmiyorum şu an 4 . Günüm hiç bi belirtim de yok ama inşallah güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…