İçim rahatladı biraz çok endişelendimHenüz bebek yok ortada korkma birşey olmaz.Birdaha dikkatli olursun.
Henüz bebek yok ortada korkma birşey olmaz.Birdaha dikkatli olursun.
Doktorumada yazamadım geç oldu die inşallah biliyorum olmaz embirio yaHenüz bebek yok ortada korkma birşey olmaz.Birdaha dikkatli olursun.
Korkma Allah'a emanet inş. Bişey olcak olsa içmeden de olur içmişsin yapacak bişey de yok dua et. Takdir Allah'ınYanlışlıkla içtim şu an çok endişeliyim acaba Bişy olur mu
Evet inşallah bişiy olmaz bir kere içtim allahtan fark ettim ilaçlarımın arasına karışmışAma bı kerelikten bişey olmaz bencede
Bence olur parol bıle ıcmeyın transfer den sonra dıyor keşke dıkkat etseydınız Tabi her şey Allah'tan belli olmazKızlar ben embirio transferi oldum dün ve bugün yanlişıkla antiniyotik içtim bi sorum olur mu sizce napmalıyıö
Çok güzel morel verdinBence olur parol bıle ıcmeyın transfer den sonra dıyor keşke dıkkat etseydınız Tabi her şey Allah'tan belli olmaz
Merak etme canım ben çok kötü girip olmuştum 10 defa arka arkaya öksürdüğümü bilirim ona rağmen tutunmuştu ama benimki düşük oldu 6 haftalıkken merak etme sorun olmaz bundan sonra daha dikkatli olursunKızlar ben embirio transferi oldum dün ve bugün yanlişıkla antiniyotik içtim bi sorum olur mu sizce napmalıyıö
İsteyerek içmedim zaten neyse sağol gene de yorumun içinBence olur parol bıle ıcmeyın transfer den sonra dıyor keşke dıkkat etseydınız Tabi her şey Allah'tan belli olmaz
İnşallah bişiy olmaz dua ediyorum bol bol hayırlısı artıkMerak etme canım ben çok kötü girip olmuştum 10 defa arka arkaya öksürdüğümü bilirim ona rağmen tutunmuştu ama benimki düşük oldu 6 haftalıkken merak etme sorun olmaz bundan sonra daha dikkatli olursun
Birşey olacaksa her şekilde oluyor canım böyle düşün biz istediğimiz kadar dikkat edelim olacak olan oluyor güzel düşünelim ki güzel olsunİnşallah bişiy olmaz dua ediyorum bol bol hayırlısı artık
Evet canım bişiy olucaksa her türlü olur iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah güzel olacakBirşey olacaksa her şekilde oluyor canım böyle düşün biz istediğimiz kadar dikkat edelim olacak olan oluyor güzel düşünelim ki güzel olsun
İsteyerek nasıl içmediniz orasını merak ettim açıkçası. Sonuçta bu antibiyotik. Doktorunuz transfer sonrası kullanacağınız ilaçları mutlaka listelemiştir. Başka ilaç yerine mi antibiyotik içtiniz? Neyse,bana doktorum transfer sonrası kullanmam için antibiyotik vermişti,4 gün boyunca içtim. Sizin içtiğiniz de umarım gebelikte kullanılan bir ilaçtır. Ama şuan gebe olup olmadığınız belli olmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı güzel haberi alırsınız inşallahİsteyerek içmedim zaten neyse sağol gene de yorumun için
İsteyerek nasıl içmediniz orasını merak ettim açıkçası. Sonuçta bu antibiyotik. Doktorunuz transfer sonrası kullanacağınız ilaçları mutlaka listelemiştir. Başka ilaç yerine mi antibiyotik içtiniz? Neyse,bana doktorum transfer sonrası kullanmam için antibiyotik vermişti,4 gün boyunca içtim. Sizin içtiğiniz de umarım gebelikte kullanılan bir ilaçtır. Ama şuan gebe olup olmadığınız belli olmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı güzel haberi alırsınız inşallahkarışmış il il
ilaçlarım karışmış bir ilacım var aynı onun gibi o yüzden baktım ama içtikten sonra baktım normalde çok dikkat ederim nasıl yaptım böyle bir hata bilmiyorum şu an 4 günüm hiç bir belirtim de yok ama inşallah güzel haberler alırımİsteyerek nasıl içmediniz orasını merak ettim açıkçası. Sonuçta bu antibiyotik. Doktorunuz transfer sonrası kullanacağınız ilaçları mutlaka listelemiştir. Başka ilaç yerine mi antibiyotik içtiniz? Neyse,bana doktorum transfer sonrası kullanmam için antibiyotik vermişti,4 gün boyunca içtim. Sizin içtiğiniz de umarım gebelikte kullanılan bir ilaçtır. Ama şuan gebe olup olmadığınız belli olmayacağı için sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı güzel haberi alırsınız inşallah