Cnm ben yaklaşık iki bucuk hafta önce kas zarı altı yöntemiyle göğüslerimi büyüttüm. Üst kısımları şimdiden yumuşamaya başladı ve inanılmaz doğal görünüyorlar bakmaya doyamıyorum resmen :)
Cnm ben yaklaşık iki bucuk hafta önce kas zarı altı yöntemiyle göğüslerimi büyüttüm. Üst kısımları şimdiden yumuşamaya başladı ve inanılmaz doğal görünüyorlar bakmaya doyamıyorum resmen :)
Kafam karıstı kızlar kas ustune kas altına ya da kas zarı altına takılabılıyor protez.sanırım kas zarı altını tercıh eden doktor sayısı cok fazla degil.daha zor bir amelıyat olsa da sonrasında ağrısı kas altına yapılandan daha az oluyormus ve avantajları daha fazlaymıs.
sanırım barıs çakır bu sekılde yapıyormus amelıyatı..
kas zarı altından olanlar fıkır verırlerse memnun olurum
ya böyle diyorsunuz beni canevimden vuruyorsunuz :) ben de kas zarı altı düşünüyorum kısmatse :)
meme dokusu az olanlara kas zarı altı uygulanmıyor mu ?
benim sıfır gögs dokusu vardı ve doktorum ameliyatı kas zarı altına uyguladı
arkadaşlar bu tekniği hangi doktorlar kullanıyor acaba Barış Çakırdan başka uygulayan yok mu
izmirde hiç bi doktor yapmıyor mu ay delireceğim istanbul çok uzak hem barış çakır ha deyince randevu alınamayan bi doktor :'((
arkadaşlar bu tekniği hangi doktorlar kullanıyor acaba Barış Çakırdan başka uygulayan yok mu
izmirde hiç bi doktor yapmıyor mu ay delireceğim istanbul çok uzak hem barış çakır ha deyince randevu alınamayan bi doktor :'((
izmirde cenk tokat ta yapıyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?