Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun erken gebelik testi yaptım silik belli belirsiz bir çizgi çıktı çok dikkatli bakldiginda belli olan bı cizgiMin %60 hesapla 2 günde 1 şeklinde 50 ye kadar şüpheli sayılıyor ona göre karar verip gidin
Erken gebelik testinde çok silikse düşükse olabilir HCG hangi marka artimed ise yanıltıyor diyorlarBugun erken gebelik testi yaptım silik belli belirsiz bir çizgi çıktı çok dikkatli bakldiginda belli olan bı cizgi
Atimed değildi başka bir marka şuan hatirlayamadimErken gebelik testinde çok silikse düşükse olabilir HCG hangi marka artimed ise yanıltıyor diyorlar
Bugünkü erken gebelik testini yaparken ilk idrar değildi ve üzerine iki bardak felan sıvı almıştım bı deniyim dedim baktim öyle çıktıErken gebelik testinde çok silikse düşükse olabilir HCG hangi marka artimed ise yanıltıyor diyorlar
Bu şekilde çıktı ama testi yapmadan bir iki saat içinde su icmistim ilk idrar değil yaniResım atarmısınız
Bera hcg baktırdıgınızda test yapmişmıydınız bu cızgı hemen cıktıysa bende goruyorumBu şekilde çıktı ama testi yapmadan bir iki saat içinde su icmistim ilk idrar değil yani
Yok saatler sonra değil beş dk içinde silik çıktı beta yaptirdgim gün yapmamıştım değerim 1.4ciktiktan üç gün sonra erken gebelik testini yaptimBera hcg baktırdıgınızda test yapmişmıydınız bu cızgı hemen cıktıysa bende goruyorum
İnce bir cizgi ama saatler sonra cıktıysa belirsizlik oluyor cınkı bekledıkce buharlasma cızgısıde meydana gelır
Testı tekrayın yarın benxe hamilesınız