Kızlarrrrr :) Avrupa yakasında kır düğünü ya da havuz başı olan mekanlar arıyorum??

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
avrupa yakasında fiyatları çok uçuk olmayan havuz başı yada kır düğünü mekanlar arıyorum,yer ve fiyat bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? sadece mekanı kiralayıp organizasyonu bize de ait olabilir ? haydi yardımaaaa :)

fransız bahçeleri kır düğünü için mükemmel olabilir, boğaz manzaralı..

gerçi fiyatı hakkında bir fikrim yok, yeri ve boğaz gördüğünden dolayı pahalı olabilir soruşturmak lazım. ama aklıma ilk orası geldi :)

mutluluklar dilerim

bakıcam canım ama dediğin gibi kesin pahalıdır :)

Bildiğim Korupark İstanbul var. Bahçeköy'de ve kır düğünü için güzel bir mekan. Fiyatları piyasayla aynı diye biliyorum.

kişi başı 100-150 lira arasındaymış fransız bahçeleri, merak ettim ben de baktım.
pahalı yani :/

ben bi tane buldum bahçelievler olimpik tesisleri diye oraya gidip görüşcem istediim tarih de boşmuş gittiimde mekan güzelse tutarım valla direk :) son çare avcılar dan :)

Bahçelievlerde yaptın mı canım düğününü? Olimpik tesiste düğünü merak ediyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…