Kizlarrrrr acilll bi bakarmisinizzzz

Emine422

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
39
7
16
12 subat aksami saat 10da regl oldum. Korunmasiz olarak iliskimiz var dikkatde ediyoruz ama Normalde 13 martta olmam gerekiyordu olmadim adet belirtilerimde vardi ama ara sira yine agrim oluyor.genelde reglim 3 4 gun geciyor sonra hastalaniyodum 2 gun gecti test yaptim cikmadi psikolojim allak bullak oldu 2 tane oğlum var simdide kan verdim sizinde yorumlarinizi merak ediyorum.Testte hamile olsaydim silik cizgi cikarmiydi

ilişkinin üstünden 1 ay geçmiş canım olsa kesin çıkardı,merak etme stresten olmuyoır olabilirsin.

O kadar cok stress yapiyorumki olursa rabbimden bi emanet daha olur ama 2 tane cocugum biri 6 biri 2 bucuk yasinda kucuk insallah bugun 4de cikacak hayirlisi neyse o olsun

O kadar cok stress yapiyorumki olursa rabbimden bi emanet daha olur ama 2 tane cocugum biri 6 biri 2 bucuk yasinda kucuk insallah bugun 4de cikacak hayirlisi neyse o olsun
demek ki çok dikkat etmemişsiniz. olsa idrar da kesin çıkardı merak etmeyin.bir dahakine dikkat edin .erkeklere bu konuda peki güvenilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…