• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrrr :(

HAYATIMMM

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
3
0
16
Almanya
slm kizlar ben 7 aylik evliyim ve hic korunmadim evlendigimden beri yasim 21 ama korunmama ragmen bebgim olmadi doktoro gittim sorun yok 1 yili doldurmaniz gerk dedi.. ve ben almanyada yasiyorum buraya geleli daha 6 ayoldu aileme öslem duyuyorum acaba hamile kalamammin nedeni psikolojik mi??? her ay regl oldugumda cok üzülüyorum agladigim bile oluyor ama yinede sabrediyorum bana önereceniz biseyler varmi :(

bence yasın daha kucuk evliliğinde daha yeniymiş çocuk konusunda bu kadar sabırsız olmayın derim ben kendi fikrim tabi ama en az 2 yıl evliliğinizin tadını çıkarın bence

öle ama bilmiyorum benim cok istegim var bi bebgim olmasina tabi esimin istegoni gorunce daha cok oluyo hep aklimda takinti her ay husran zor bisey ne yapmam gerek hic bilmiyorum aklimdan atmaya calissam bil eolmuyo basaramiyorum :(

canımcok istiyosan baska doktora git beklemek istemedigini hemen bebek sahibi olmak istedigini söyledi. bütün testlerini yaptıktan sonra mı bi sorun yok dedi yani hormonlara felan baktımı bazı drlar basından savıyo henüz yeni evli oldugun için bide yumurtlama günlerini takip ederek ilişkiye girin denk gelmemiş olablr hakkında hayırlısı olsun cok gencsin merak etme bi sorun olmaz inşallah alırsın bebeişini kucagına:34:

Back