• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr!

independent

O la la !
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
819
2
46
İstanbul
kızlarr bütün akşam aradım int te ama bulamadım öğrenince kapatcam konuyu lütfen bilen biri yardımcı olsun ben bugün şu 4 lü dondurulmuş pizzalardan 2 tane yedim 400 gram fln ediyo yaklaşık (ekofresh) ama ne kadar aradıysam 400 gr pizzanın veya 100 gr pizzanın ortalama kalorisi diye bişi bulamadım lütfen bilen bulan biri varsa yazsın :(

Arkadaşlar sadece bir soru sorak için lütfen konu açmayalı ve öğrenince kapatıcam konuyu gibi bir düşünce lütfen taşımayınız, sizin yönlendirmeniz ile konular kapanmıyor... isteğiniz ile keyfi kapatamıyoruz konuları ve bilgiler saçma da olsa veya sizin gizliliğinizi de taşısa bir kaç yıl sistemde bulunması gerekiyor, konu açmadan önce lütfen biraz düşünelim dikkatli olalım..

Sayın üyemiz siz de lütfen bu tip konu açıp cevap beklemek yerine mevcut konulara girip bu tip sorularınız için fikir isteyiniz arkadaşlar daha çok yardımcı olacaklardır ayrıca pizzayı da yemizşsiniz yedikten sonra bu kadar telaş etmeniz de yersiz olmuş... paketin içeriğin de yazıyorsa buradan da net bir cevaba ulaşacağınızı sanmıyorum..

Bir de kızlarrrrrr diye bir konu başlığı olamaz, lütfen forum kurallarını okuyalım bu tip başlıklar ile konu açmanız ceza puanı almanıza sebep olacaktır..

Back