Kızlarrrr ne olur yardııııım

kelebekgil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
55
0
86
İstanbul
KIZLAR BEN PKO LUYUM 6 GÜNLÜK VAJİNAL FİTİL KULLANDIM ŞU ANDA PROGESTAN DİYE BİR HAP KULLANIYORUM VE BUNLARIN YANI SIRA SOĞAN KÜRÜ İÇİYORUM SORUN ŞU Kİ ACAYİP KÜÇÜK TUVALETİM GELİYOR VE TUTAMIYORUM SİZCE BU KULLANDIĞIM İLAÇLARDAN MI YOK SA BAŞKA BİRŞEY OLABİLİRMİ?*YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ YADA BU İLAÇLARI DAHA ÖNCE KULLANNAN VARMI:bbo:

Normalde progestan'ın böyle bir yan etkisi görülmez abartılacak şekilde tvlete gdyrsan gecikmeden bir tahlil yaptır ...

Normalde progestan'ın böyle bir yan etkisi görülmez abartılacak şekilde tvlete gdyrsan gecikmeden bir tahlil yaptır ...

ne için tahlil yaptırmam gerekiyor gebelik için mi ?Çok tuvaletim geliyor ve tutamıyorum normalde günde 1 defa tuvalete çıksam yetiyordu ama şu anda 7 yi buluyor oda koştura koştura zor yetişiyorum:kedi:

acaba ilaçların yan etkisi falan mı dedim yada ben de başka bi sorun falan mı çıktı dedim korktum yani artık herşeye takılır oldum ya:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…