- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
- Konu Sahibi Claire Underwood
-
15 le 16 yı net çekermisinKizlarrre ovulasyon testlerime bakarmisiniz???
kuzu burdamisin ciktinmiii.foto attim bi baksana sana zahmet15 le 16 yı net çekermisin
Olmamış yumurtlama kuzumKizlarrre ovulasyon testlerime bakarmisiniz???
14 olan koyu diğerleri silikleşmiş ama tam anlayamadım ya C çizgisi kadar koyuda değil ama sonra silikleşmeye başlamışBoyle canim D denizzz5900
Bana 8.9 yumurtan var dedi doktor iyimi sizceBenimde testlerim buna yakindi tam koyu degildi
Instagram birgebeningunlugune gonderdim yumurtlama olmus dedi gununu soyledi
Oyleyse eger seninde 14 15 yumurtlama olmus
Bana 8.9 yumurtan var dedi doktor iyimi sizce
Maxijuno ilacini verdi bir bilginiz varmiBenimde testlerim buna yakindi tam koyu degildi
Instagram birgebeningunlugune gonderdim yumurtlama olmus dedi gununu soyledi
Oyleyse eger seninde 14 15 yumurtlama olmus
14 -15 pik 16da catlamisKizlarrre ovulasyon testlerime bakarmisiniz???
Canm ben akintini takip et derim yumkrta aki gibi sünen cinstrn ise o günleri degerlendirin. Bende bu testler hic pik olmadiBoyle canim D denizzz5900
bltakine devam ediyorum canim herihtimale karsi bu uc gunu degeelendirecegim Allah hepimize yavrucukalr nasip etsin isallahTam koyulaşınca oluyor galiba benim de olmuyordu tam koyulaşma
ya bi kere hic takip etmeden o sekildede bi surec gecirdim akinti yasadigim her gunu degerlendirdim gene olmadiCanm ben akintini takip et derim yumkrta aki gibi sünen cinstrn ise o günleri degerlendirin. Bende bu testler hic pik olmadi
Adetin düzenlimi? Yas kac?ya bi kere hic takip etmeden o sekildede bi surec gecirdim akinti yasadigim her gunu degerlendirdim gene olmadi
Amin canımmbltakine devam ediyorum canim herihtimale karsi bu uc gunu degeelendirecegim Allah hepimize yavrucukalr nasip etsin isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?