Doğuma Hazırlık kızlarrrr kızım olacakmış allahın izniyle :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
P

pamukprensees

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pamukprensees
az önece doktordan yeni geldim ...17+5 doktor kesin kız dedi :ecrin_bebek: allahın izniyle sağlıklı olsunda...tek sorun her gittiğimde uyuyor doktorum öksür uyansın dıyor öksürüyorum elini, kolunu bı kez oynatıyor duruyor :1no2: doktor bı sorun olsa elini ayağını hiç oynatamaz dedi ... allah korusun sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsunda EN önemlisi ...

tebrikler canim ilk bebegin kiz olmasi buyuk şans bence

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı bir evlat olur inşallah bende 17 haftalıkken öğrenmiştim kızım olacağını,yarın 23 haftalık olucaz inşallah..allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi..

amiin canımmm opuyorumnanaktan hayırlı evlat olsunlarda...

tebrikler canim ilk bebegin kiz olmasi buyuk şans bence

teşekkürler canım bencede kızlar çok şeker ve aileye düşkün oluyorlar eşim her ne kadar erkek istesede allahın takdiri.kız veya erkek evlat sonuçta ...

canım hayırlısı olsun bende 17 18 haftalıkken kız olcağını öğrendim kızım 21 temmuz 2009 da dünyaya geldi şimdi 3.5 aylık adı ela naz güzel rabbim sağlıkla sıhattle eline almayı nasip eder canım

canım hayırlısı olsun bende 17 18 haftalıkken kız olcağını öğrendim kızım 21 temmuz 2009 da dünyaya geldi şimdi 3.5 aylık adı ela naz güzel rabbim sağlıkla sıhattle eline almayı nasip eder canım

amiiin canımm allahın izniyle inşallah herşeyin başı sağlık...daha doğmadan kokusunu duymadan çok seviyorum doğduğunda nasıl olucak hiç bilmiyorum... güzel bir duygudur herhalde anne-kız gezmek opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.

canımm gözün aydın..ne güzel bi kızınn olucakmış..
rabbim 9 ayın sonunda kucagına sagsalim almayı nasip eder inşallah sana...
ve tüm isteyenlere içindede bizlere nasip eder umarım...

canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin prensesini :)

gözün aydın canım bende 12+5 günlük hamileyim bugün 2li test yaptırdım bebeğimin ilk hareketlerini gördüm çok güzel bi duygu Allah olmayan herkese nasip eder inş bu güzel duyguyu dr banada kıza benziyo ama tam belli değil dedi 1 ay sonra tam belli olur dedi inş eli aya düzgün olsunda hayırlısı olsun tüm bebek bekleyenlerede tabi hayırlısı olsun..

allah analı babalı büyütsün canım bakalım bizimkisi ne yarın söyler doktor inş

canımm gözün aydın..ne güzel bi kızınn olucakmış..
rabbim 9 ayın sonunda kucagına sagsalim almayı nasip eder inşallah sana...
ve tüm isteyenlere içindede bizlere nasip eder umarım...

sağol canım...ewett dünyanın engüzel şeyi evlat daha doğmadan çok seviyorum onu :))) allahım isteyen herkese nasip etsin,herkes bu duyguyu tatsın canım :Saruboceq:

Gözün aydin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin prensesini :)

AMİİİN CANIIM ...eweet bende prensesim diye seviyorum zaten opuyorumnanaktan darısı tüm isteyenlerin başına ...

Allah analı babalı büyütsün şimdiden temennilerimizi sunalım
:teselli:
Tatlı ye bir de, tatlı yiyince ve yatınca sırt üstü, hareketlerini çok net hissedebilirmişiz.
Annem hamile kuzenime söylerken duydum da paylaşayım dedim canım...
:nazar:

X