• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrr kahve falında bebek çıktı (:

trassy123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
88
6
11
Ankara
Ayy kahve falına baktırmam günah diye ama bi bkym dedim valla bebek çıktı resmen ama adet oldum olamaz.böle olan varmı paylaşalım.sohbet edelim

Ayy kahve falına baktırmam günah diye ama bi bkym dedim valla bebek çıktı resmen ama adet oldum olamaz.böle olan varmı paylaşalım.sohbet edelim

Kocamaaan bir günah bu ..ama arada gözümüz biten fincana kayıyor..biz yine de kalbimizi aklımızı bozmayalım ve göz yanılması diyelim.allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:49:

Kocamaaan bir günah bu ..ama arada gözümüz biten fincana kayıyor..biz yine de kalbimizi aklımızı bozmayalım ve göz yanılması diyelim.allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:49:

Cnm Allah korusun gelecekten haber alır yada ALLAH a şirk koşar tarzda bakmıyorum haşa aynen dediğin gibi kocamaan günah rabbim muhafaza etsin ben dedimki Allahım çok bunaldım nolur varsa bişey şu fincanda bana göster diye dua ederek içtim bide bebek besbelli anne karnında duran cenin gibi çıkınca bi tuhaf oldum cnm ya.hayırlısı.zaman herşeyin hayırlısı. (:

Son düzenleme:
Back