Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamaaan bir günah bu ..ama arada gözümüz biten fincana kayıyor..biz yine de kalbimizi aklımızı bozmayalım ve göz yanılması diyelim.allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kocamaaan bir günah bu ..ama arada gözümüz biten fincana kayıyor..biz yine de kalbimizi aklımızı bozmayalım ve göz yanılması diyelim.allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Cnm Allah korusun gelecekten haber alır yada ALLAH a şirk koşar tarzda bakmıyorum haşa aynen dediğin gibi kocamaan günah rabbim muhafaza etsin ben dedimki Allahım çok bunaldım nolur varsa bişey şu fincanda bana göster diye dua ederek içtim bide bebek besbelli anne karnında duran cenin gibi çıkınca bi tuhaf oldum cnm ya.hayırlısı.zaman herşeyin hayırlısı.