Ya korkuyorum ya negatif olursa diye yapmak istemiyorumtest yapmadan nasıl bileceksiniz?
Korkuyorum ya negatif çıkarsabunu biz nerden bilebiliriz ?
test atsanız yorumlayalım , kan verseniz yorumlayalım
korkunun ecele faydası yokYa korkuyorum ya negatif olursa diye yapmak istemiyorum
Of ne bilim ya valla heyecanlandım ama böyle belirtiler yaşayan var mı acabakorkunun ecele faydası yoknapcaksınız doğurmayı mı bekleyeceksiniz?
hamileyseniz karnınız şişince mi anlayacaksınız ? test yapın gitsin :)Korkuyorum ya negatif çıkarsa
ben sadece regl sancısı ve göğüs ağrısı yasadım reglimden 1 hafta önce. öyle halsizlik, üsüme vs yasamadım. ama herkesin bedeni de farklı tabii kiOf ne bilim ya valla heyecanlandım ama böyle belirtiler yaşayan var mı acaba
Ya iki aydır yapmıyorum negatif olmasından kokuyorum artıkhamileyseniz karnınız şişince mi anlayacaksınız ? test yapın gitsin :)
Yaa dua et olur mu inşallah hamileyimdirben sadece regl sancısı ve göğüs ağrısı yasadım reglimden 1 hafta önce. öyle halsizlik, üsüme vs yasamadım. ama herkesin bedeni de farklı tabii ki
Test yapmaya cesaret edebilirsemBizede haber vermeyi unutma merak ettim
Allah gönlüne göre versin inşallah bu sefer olmazsa bidahaki ay olur takilma yap gitsinTest yapmaya cesaret edebilirsem
Yarın alıp yapacağım inşallah hala olmadım çünküAllah gönlüne göre versin inşallah bu sefer olmazsa bidahaki ay olur takilma yap gitsin
Haber etYarın alıp yapacağım inşallah hala olmadım çünkü
Edeceğim inşallahHaber et
Yaaa cesaret edip yapamadım hala regl da olmadımMerhaba bı gelişme oldumu bize güzel haber vermeni bekliyoruz