yok akşam çayına gibi bişi, yemek yemeyecekler.
çayın yanında ne sunabilirim onu bulamıyorum bi türlü
galiba tuncay bu sefere gelmeyecek. ayyyyyyyyyyy, bilmiyorum napcamızı.Canım bence Tuncay gelmemeli:)
Hanımlar arası olacak sanırım bu görüşme.Yemek için de sarma sarın,yufkadan börek ya da sigara böreği yapabilirsin.Yine patates salatası,amerikan salatası tarzında şeyler yap.Tatlı birşeyler yapmak istersen kek olabilir.Bunlardan sizlere yetecek kadar yaparsan bence gayet güzel olur.Bir de çay demlersin.Çay çok içileceğinden fazla demliğiniz varsa kullanın.Perşembe akşamından hepsini hazırladın mı tamamdır.
Mutluluklar...opuyorumnanaktan
Hayırlı olsunnn ,nihayet babanın zincirleri kırıldı kaydirigubbakcemile3 Allah tamamına erdirir inş.
Bence yufkadan bir börek, yanına poğaça olabilir, krem şantili veya kremalı bir pasta yanınada patatesli kek yapabilirsin. Bu daha tanışma haftayada düşünücez hepsini birden yapmayalım kaydirigubbakcemile3. Birde akşam oturması herkes yemekten sonra gelecek çok yapılınca ziyan oluyor..
şimdi çiçeksin patatesli keki, seninde ıslak kekini yapayım tatlım. çünkü düşündüklerimizn arasında ıslak kekte vardıcanım pasta yap mutlaka kremalı bişiler yada ıslak kek tarzı bişi üzerine hindistan cevizi dökersin pasta gibi durur börek yap tepside senin içinde kolay olur yada börek yerine patatesli kek yapabilirsin börek tarzı oluyor bide yufkalı tatlı tarzı bişi yapabilirsin
salata yapmasam olmaz mı :çok üzgünüm:Tuncay mutlaka gelmeli ...
Güzel bir kek yapabilirsin yaş pasta olmalı yaprak sarma olabilir zeytinyağlı yufkadan börek olsun salata olabilir şimdi makarna salatası yapıyorlar oda zengin gösteriyor tabağı bunun gibi şeyler yapabilirsin .
Zaten arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuşlar.
Tebrik ediyorum ..
bence sevdiğinde gelmeli sonuçta birbirinizi tanıyosunuz...
çay yanınada ağlayan kek,bi tuzlu kurabiye,şekerli kurabiye olarakta mantar kurabiye yapabilirsin..
şimdiden tebrikler...
Sevgili bence mutlaka Tuncay da gelmeli niye gelmesin ki zemuszemus
Bebeğim bak bizimkiler geldiğinde biz neler yapmıştık hem basit sende yapabilirsin istersen tariflerinide atarım sana, hem çok çeşit yapmana gerek yok 3-4 çeşit yeter tatlım.. :teselli:
Bak ben hazır yufkadan ıspanaklı gül böreği yaptım (sen istersen peynirlide yapabilirsin) , yanına mercimek köftesi yaptım, normal un kurabiyesi yapar gibi hazırladım malzemeleri ama içine dövülmüş ceviz ve bitter çikolata rendeledim öyle kurabiye yaptım, bide poğaça yaptım annemin tarifindenpoğaçalarıda kıymalı yaptım cokacimcoook Çok kasma kendini yani relax :lepi:
herkese selam,yeni katıldım aranıza beni de alın olur mu :)
başlık dikkatimi çekti çünkü bu pazar aynı telaş bizde de olacak,tanışmaya gelecekler bizimkilerin yanına.
ben biraz şansızım ama sevgiliye göre çünkü ben ve erkek arkadaşım ist de ailem ise bursa da onunkini hiç sormayın türkiyenin diğer ucunda
hayırlısı ile bi geçse Allahımmm
Öncelikle hayırlısı olsun canım,çok sevindim.
Tartışmasız çok heyecanlısındır :) Fakat o kadar heyecan yapma derim,ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçecektir o gün senin için.
Umarım herşey gönlünce olur, bol şans...
sevgili öncelikle tebrik ederim canım ama sakın çok fazla abartma nasılsa yemekten sonra gelicekler bi ıslak kek yap yufkadan kıymalı gül böreği yap peynirli küçük poğça yap bide kurabiye yap 2 tatlı 2 tuzlu olsun allah kolaylık versin canım telaşın geçince sonuçları mutlaka burda bize bildir
Selam sevgili, hayırlı olsun canım
Çok sevindim. Yarın geliyorlar demek.
Arkadaşların önerdiği gibi akşam yemeğine gelmiyorlarsa eğer çayla verilebilecek börek,sarma, dolma, kurabiye, kek ya da pasta, tuzlu kurabiye yaparsın. Bu menü her zaman için uygun çünkü.
canım hayırlısı olsun
bız olsak kesın
bır tepsı borek yapardık onun dısında yanına bır tuzlu daha yapabılırsın dolma olabılır pogaca olabılır
tatlı olarak:un kurabıyesı ve etımeklı pasta ya da ıslak kek cok guzel olur..
bize tanışmaya geldiklerinde kurupasta almıştık bir de küçük pastalardan birde tatlı koymuştuk. çok kişi gelicek sanırım bence pratik birşeyler yap yemekten sonra olunca fazla yenmiyor çünkü az oturuluyor prorlblem çıkmaz hayırlısı olsun cnm
Tuncay enistemiz gelsin bence.. Babanla tanissinlar tanisiyorlarsada konusmus olurlar..
Ikram edebillecegin bisiyler hmm bilmemki..
Benimkilerde sali gunu geliyor annem hazirlik yapiyor simdiden benim bildigim kadariyla baklava, pogaca, kek ve kurabiye sunacak misafirlere.. Birde kuru yemis falan...
annemde marketimiz var orda takılıyo, pek fazlada ev işleriyle ilgisi yok. pek suya sabuna dokunmadı:1no2:hayırlı olsun canım.
annen neden yardımcı olmuyor sana peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?