• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlarrrr... Bu Cuma oturmaya geliyorlar :)) Hemen kolları sıvayıp bana yardım :)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
(resimler 2. sayfada canlarım)
Çok şükür kızlar, babamla konuşuldu herşey çok güzel şükürler olsun.
Allah kısmet ederse bu cuma oturmaya gelecekler, malesefki ben tekim. Annem bana pek yardımcı olamayacak sanırım, evi temizlemem gerekiyor. bildiğiniz kocaman dip köşe cam çerçeve temizlik olacak. E birde ikram söz konusu, onuda hazırlamam lazım. tahminime göre bi 20 kişi olacaklar.

Burdan sonrası size düşüyor, bana yapımı kolay ama lezzeti büyük tarifler gerekiyor. Burdaki tarifler bölümüne baktım bi kaç örnek buldum kendime, onlar olabilir. Ama bana daha çok menü lazım, şunlar şunlar olsun diye. Bi türlü kafamı toparlayamıyorum:(

Birde kumaş pantalon giysem çokmu ayıp olur?

Son sorum, Tuncay (sevgilim) bu oturmaya gelmeli mi ? Biz komşuyuz zaten, birbirimizi ailerde dahil gayet iyi tanıyor. Amaç adet yerini bulsun, eğer böyle giderse haftaya cuma günüde sözüm olacak,Nisanın 2. haftası da nişan inş.

Hadi bakalım kızlar kolları sıvayalım ve bu acizane SEVGıLı :utangac: kulunuza yardım edin :1hug::enbuyukkk:

Son düzenleme:
bence tuncayda gelmelizemuszemus
yemek olarak yani yemegemi geliolar yoksa öyle gündüz oturmayamı

yok akşam çayına gibi bişi, yemek yemeyecekler.
çayın yanında ne sunabilirim onu bulamıyorum bi türlü:(

Hayırlı olsunnn ,nihayet babanın zincirleri kırıldı kaydirigubbakcemile3 Allah tamamına erdirir inş.

Bence yufkadan bir börek, yanına poğaça olabilir, krem şantili veya kremalı bir pasta yanınada patatesli kek yapabilirsin. Bu daha tanışma haftayada düşünücez hepsini birden yapmayalım kaydirigubbakcemile3. Birde akşam oturması herkes yemekten sonra gelecek çok yapılınca ziyan oluyor..

Canım bence Tuncay gelmemeli:)

Hanımlar arası olacak sanırım bu görüşme.Yemek için de sarma sarın,yufkadan börek ya da sigara böreği yapabilirsin.Yine patates salatası,amerikan salatası tarzında şeyler yap.Tatlı birşeyler yapmak istersen kek olabilir.Bunlardan sizlere yetecek kadar yaparsan bence gayet güzel olur.Bir de çay demlersin.Çay çok içileceğinden fazla demliğiniz varsa kullanın.Perşembe akşamından hepsini hazırladın mı tamamdır.

Mutluluklar...
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yok akşam çayına gibi bişi, yemek yemeyecekler.
çayın yanında ne sunabilirim onu bulamıyorum bi türlü:(

canım pasta yap mutlaka kremalı bişiler yada ıslak kek tarzı bişi üzerine hindistan cevizi dökersin pasta gibi durur börek yap tepside senin içinde kolay olur yada börek yerine patatesli kek yapabilirsin börek tarzı oluyor bide yufkalı tatlı tarzı bişi yapabilirsin

Tuncay mutlaka gelmeli ... kaydirigubbakcemile4
Güzel bir kek yapabilirsin yaş pasta olmalı yaprak sarma olabilir zeytinyağlı yufkadan börek olsun salata olabilir şimdi makarna salatası yapıyorlar oda zengin gösteriyor tabağı bunun gibi şeyler yapabilirsin .
Zaten arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuşlar.
Tebrik ediyorum ..

Canım bence Tuncay gelmemeli:)

Hanımlar arası olacak sanırım bu görüşme.Yemek için de sarma sarın,yufkadan börek ya da sigara böreği yapabilirsin.Yine patates salatası,amerikan salatası tarzında şeyler yap.Tatlı birşeyler yapmak istersen kek olabilir.Bunlardan sizlere yetecek kadar yaparsan bence gayet güzel olur.Bir de çay demlersin.Çay çok içileceğinden fazla demliğiniz varsa kullanın.Perşembe akşamından hepsini hazırladın mı tamamdır.

Mutluluklar...
opuyorumnanaktan
galiba tuncay bu sefere gelmeyecek. ayyyyyyyyyyy, bilmiyorum napcamızı.
kimi gelsin diyo kimi gelmesin diyo. babamda siz bilirsiniz dedikafamçokkarıştı
yok erkeklerde gelecekler canım. akşam yemeğinden sonra gelir herkes. çok fazlada bişi yapmak istemiyorum aslında. senin saydığın menüyü söz kesiminde yapmak isterima slında. çok zengin çünkü. şimdi bunu yaparsam bi sonrakine yetişemem:( çaydanlık fikrini hiç düşünmemiştim vallahi sağol canım, iyi fikir.
teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Hayırlı olsunnn ,nihayet babanın zincirleri kırıldı kaydirigubbakcemile3 Allah tamamına erdirir inş.

Bence yufkadan bir börek, yanına poğaça olabilir, krem şantili veya kremalı bir pasta yanınada patatesli kek yapabilirsin. Bu daha tanışma haftayada düşünücez hepsini birden yapmayalım kaydirigubbakcemile3. Birde akşam oturması herkes yemekten sonra gelecek çok yapılınca ziyan oluyor..

şükür kırdık çiçeksim. sen biliyosun neler yaptığımı:)
şu patatesli kekinin tarifini ver bakim sen bana, aklıma yattı bayağı;)

canım pasta yap mutlaka kremalı bişiler yada ıslak kek tarzı bişi üzerine hindistan cevizi dökersin pasta gibi durur börek yap tepside senin içinde kolay olur yada börek yerine patatesli kek yapabilirsin börek tarzı oluyor bide yufkalı tatlı tarzı bişi yapabilirsin
şimdi çiçeksin patatesli keki, seninde ıslak kekini yapayım tatlım. çünkü düşündüklerimizn arasında ıslak kekte vardı ;)

Tuncay mutlaka gelmeli ... kaydirigubbakcemile4
Güzel bir kek yapabilirsin yaş pasta olmalı yaprak sarma olabilir zeytinyağlı yufkadan börek olsun salata olabilir şimdi makarna salatası yapıyorlar oda zengin gösteriyor tabağı bunun gibi şeyler yapabilirsin .
Zaten arkadaşlarda güzel önerilerde bulunmuşlar.
Tebrik ediyorum ..
salata yapmasam olmaz mı :çok üzgünüm:
bu sefer çok fazlaya kaçıyomuşum gibi olacak. sözde de bişiler yapmam gerek, o zaman dahada fazlasını yapmalıyım sanki-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim ayrıca tatlım.:1hug:

bence sevdiğinde gelmeli sonuçta birbirinizi tanıyosunuz...
çay yanınada ağlayan kek,bi tuzlu kurabiye,şekerli kurabiye olarakta mantar kurabiye yapabilirsin..
şimdiden tebrikler...

Sevgili bence mutlaka Tuncay da gelmeli niye gelmesin ki zemuszemus

Bebeğim bak bizimkiler geldiğinde biz neler yapmıştık hem basit sende yapabilirsin istersen tariflerinide atarım sana, hem çok çeşit yapmana gerek yok 3-4 çeşit yeter tatlım.. :teselli:

Bak ben hazır yufkadan ıspanaklı gül böreği yaptım (sen istersen peynirlide yapabilirsin) , yanına mercimek köftesi yaptım, normal un kurabiyesi yapar gibi hazırladım malzemeleri ama içine dövülmüş ceviz ve bitter çikolata rendeledim öyle kurabiye yaptım, bide poğaça yaptım annemin tarifinden ;) poğaçalarıda kıymalı yaptım cokacimcoook Çok kasma kendini yani relax :lepi:

herkese selam,yeni katıldım aranıza beni de alın olur mu :)

başlık dikkatimi çekti çünkü bu pazar aynı telaş bizde de olacak,tanışmaya gelecekler bizimkilerin yanına.

ben biraz şansızım ama sevgiliye göre çünkü ben ve erkek arkadaşım ist de ailem ise bursa da onunkini hiç sormayın türkiyenin diğer ucunda :(

hayırlısı ile bi geçse Allahımmm

Öncelikle hayırlısı olsun canım,çok sevindim.
Tartışmasız çok heyecanlısındır :) Fakat o kadar heyecan yapma derim,ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçecektir o gün senin için.
Umarım herşey gönlünce olur, bol şans...

sevgili öncelikle tebrik ederim canım ama sakın çok fazla abartma nasılsa yemekten sonra gelicekler bi ıslak kek yap yufkadan kıymalı gül böreği yap peynirli küçük poğça yap bide kurabiye yap 2 tatlı 2 tuzlu olsun allah kolaylık versin canım telaşın geçince sonuçları mutlaka burda bize bildir

Selam sevgili, hayırlı olsun canım:nazar:
Çok sevindim. Yarın geliyorlar demek.

Arkadaşların önerdiği gibi akşam yemeğine gelmiyorlarsa eğer çayla verilebilecek börek,sarma, dolma, kurabiye, kek ya da pasta, tuzlu kurabiye yaparsın. Bu menü her zaman için uygun çünkü.

canım hayırlısı olsun
bız olsak kesın
bır tepsı borek yapardık onun dısında yanına bır tuzlu daha yapabılırsın dolma olabılır pogaca olabılır
tatlı olarak:un kurabıyesı ve etımeklı pasta ya da ıslak kek cok guzel olur..

:nazar:bize tanışmaya geldiklerinde kurupasta almıştık bir de küçük pastalardan birde tatlı koymuştuk. çok kişi gelicek sanırım bence pratik birşeyler yap yemekten sonra olunca fazla yenmiyor çünkü az oturuluyor prorlblem çıkmaz hayırlısı olsun cnm

Tuncay enistemiz gelsin bence.. Babanla tanissinlar tanisiyorlarsada konusmus olurlar..

Ikram edebillecegin bisiyler hmm bilmemki..

Benimkilerde sali gunu geliyor annem hazirlik yapiyor simdiden benim bildigim kadariyla baklava, pogaca, kek ve kurabiye sunacak misafirlere.. Birde kuru yemis falan...

bence sevdiğinde gelmeli sonuçta birbirinizi tanıyosunuz...
çay yanınada ağlayan kek,bi tuzlu kurabiye,şekerli kurabiye olarakta mantar kurabiye yapabilirsin..
şimdiden tebrikler...

Sevgili bence mutlaka Tuncay da gelmeli niye gelmesin ki zemuszemus

Bebeğim bak bizimkiler geldiğinde biz neler yapmıştık hem basit sende yapabilirsin istersen tariflerinide atarım sana, hem çok çeşit yapmana gerek yok 3-4 çeşit yeter tatlım.. :teselli:

Bak ben hazır yufkadan ıspanaklı gül böreği yaptım (sen istersen peynirlide yapabilirsin) , yanına mercimek köftesi yaptım, normal un kurabiyesi yapar gibi hazırladım malzemeleri ama içine dövülmüş ceviz ve bitter çikolata rendeledim öyle kurabiye yaptım, bide poğaça yaptım annemin tarifinden ;) poğaçalarıda kıymalı yaptım cokacimcoook Çok kasma kendini yani relax :lepi:

herkese selam,yeni katıldım aranıza beni de alın olur mu :)

başlık dikkatimi çekti çünkü bu pazar aynı telaş bizde de olacak,tanışmaya gelecekler bizimkilerin yanına.

ben biraz şansızım ama sevgiliye göre çünkü ben ve erkek arkadaşım ist de ailem ise bursa da onunkini hiç sormayın türkiyenin diğer ucunda :(

hayırlısı ile bi geçse Allahımmm

Öncelikle hayırlısı olsun canım,çok sevindim.
Tartışmasız çok heyecanlısındır :) Fakat o kadar heyecan yapma derim,ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçecektir o gün senin için.
Umarım herşey gönlünce olur, bol şans...

sevgili öncelikle tebrik ederim canım ama sakın çok fazla abartma nasılsa yemekten sonra gelicekler bi ıslak kek yap yufkadan kıymalı gül böreği yap peynirli küçük poğça yap bide kurabiye yap 2 tatlı 2 tuzlu olsun allah kolaylık versin canım telaşın geçince sonuçları mutlaka burda bize bildir

Selam sevgili, hayırlı olsun canım:nazar:
Çok sevindim. Yarın geliyorlar demek.

Arkadaşların önerdiği gibi akşam yemeğine gelmiyorlarsa eğer çayla verilebilecek börek,sarma, dolma, kurabiye, kek ya da pasta, tuzlu kurabiye yaparsın. Bu menü her zaman için uygun çünkü.

canım hayırlısı olsun
bız olsak kesın
bır tepsı borek yapardık onun dısında yanına bır tuzlu daha yapabılırsın dolma olabılır pogaca olabılır
tatlı olarak:un kurabıyesı ve etımeklı pasta ya da ıslak kek cok guzel olur..

:nazar:bize tanışmaya geldiklerinde kurupasta almıştık bir de küçük pastalardan birde tatlı koymuştuk. çok kişi gelicek sanırım bence pratik birşeyler yap yemekten sonra olunca fazla yenmiyor çünkü az oturuluyor prorlblem çıkmaz hayırlısı olsun cnm

Tuncay enistemiz gelsin bence.. Babanla tanissinlar tanisiyorlarsada konusmus olurlar..

Ikram edebillecegin bisiyler hmm bilmemki..

Benimkilerde sali gunu geliyor annem hazirlik yapiyor simdiden benim bildigim kadariyla baklava, pogaca, kek ve kurabiye sunacak misafirlere.. Birde kuru yemis falan...

hayırlı olsun canım.
annen neden yardımcı olmuyor sana peki.
annemde marketimiz var orda takılıyo, pek fazlada ev işleriyle ilgisi yok. pek suya sabuna dokunmadı:1no2:

Canlarım benim, hepinizden Allah razı olsun.a.s. çok güzel geçti dün gecem. 8i geçerken geldiler, 11,30a kadar kaldılar nerdeyse. ben çok heyecan değilde panik yaptım biraz, bide çok utandım :kedi:

çok şükür herşey istediğim gibiydi, ikramlarım da güzel oldu. :nazar:

haftaya pazar tekrar gelecekler inş. ve söz verilecek. istediklerinden sonra babam biz bi düşünelim, büyüklere soralım, kızımıza soralım araştıralım falan dedi. haftaya pazar anlaşıldı tekrar geliyolar. o zamanda verecek inş hayırlısıyla:lepi:
p3190553.jpg

aşkımın tuzlu kahvesi :utangac:

p3190550.jpg

kahvelerim zemuszemus

toplu.jpg

çiçeğim ve çikolatam hihoyyyt

sevgilim.jpg

sevgilim tuzlu kahvesini içerken ve iki arada bi derede fotoğraf çektirmeye çalışırken:asigim:

Rabbim huzurumuza nazar değdirmesin ve herkesin gönlüne göre versin.
İnşallah bundan sonrasında utandırmaz Allah'ım:Saruboceq:

mutluluklar canım cok hos görünüyosunuz Allah tamamına erdirsin

Back