Gebeliğe Hazırlık Kızlarrrr bakmanız lazım lütfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O şeffaf uzayan yapışkan akıntıyı bende bugun gördüm ınanamadım eskıden evlı degılken hatırlardım oyle bı aktım yıllardır olmadı o gebelıkten olurmu kı

Yani bence bu kadar erkenden test yapmamalısınız, erken öğrenmenizi gerektiren bir sağlık probleminiz yoksa tabii. Erken öğrenmek çok büyük bir stres yaratıyor. Ben gecikmeden sonra kan tahlili yaptırdım mesela, ilkine göre hamileydim sonra değerim 4e düştü, çok çok üzüldüm. En az 1 hafta geciktikten sonra test yapmak gerek bence, o bile çok erken

Psikolojim bozuldu kızçeler acaba artmış mı acaba koyulaşır mı demekten. Saldım çayıra mevlam kayıra. Bekleyecem ayın 14 ünü

Benim ilk çocuğumda da günüm geçmişti test yaptığımda aynı bu şekilde belli belirsiz çıktı çizgi. Baya bi süre kese görünmedi kimyasal gebelikte olabilir demişti doktor sonradan keseyi gördük ve geç döllenme demişti

Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti reglime 3 gün var bilemiyorum dsha belli belirsiz 3 gün daha bekleyeyim kan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…