Gebeliğe Hazırlık Kızlarrrr bakmanız lazım lütfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
215
57
13
23
IMG_2501.jpeg

Kızçelerr yumurtlamamın 9. Günü erkenden yaptım da sizceee koyulaşır mı yaşayan var mı

Son düzenleme:
Benim de 9. Günüm ben de silik çizgi gördümm 2 saat önce sabah tekrar edeceğim testi

Daha önce yapmış miydin cnm test
Sat bat ovu ne zmandi

Bu yalancı pozitif olayını ben anlamıyorum. Testin üzerinde de yazıyor silik çizgide pozitif sayılır diye. Acaba testten teste değişiyor mu
Galiaba öyle dediler başka topicte okudum artimed bazen pozitif gösterip kanda çıkartmadığı da olmuş çok güvenmeyin dediler 🥹 o yüzden şüphelendim bende o kadar çok belirti var ki ben olacağını düşünüyorum zaten
Ağız kuruluğu cilt kuruluğu şuan şeffaf yapışkan akıntı koku hassasiyeti sürekli idrara çıkma kasık batması.. hepsi var sabah erkenden kalkıp tekrar yapacağım

Galiaba öyle dediler başka topicte okudum artimed bazen pozitif gösterip kanda çıkartmadığı da olmuş çok güvenmeyin dediler 🥹 o yüzden şüphelendim bende o kadar çok belirti var ki ben olacağını düşünüyorum zaten
Ağız kuruluğu cilt kuruluğu şuan şeffaf yapışkan akıntı koku hassasiyeti sürekli idrara çıkma kasık batması.. hepsi var sabah erkenden kalkıp tekrar yapacağım
Regl ye kaç gün var demiştin

Back