Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamişlerrrEki Görüntüle 3541859
Kızçelerr yumurtlamamın 9. Günü erkenden yaptım da sizceee koyulaşır mı yaşayan var mı
Testin markası ne acabaEki Görüntüle 3541859
Kızçelerr yumurtlamamın 9. Günü erkenden yaptım da sizceee koyulaşır mı yaşayan var mı
FreelyTestin markası ne acaba
Ay hadi hayırlısıBenim de 9. Günüm ben de silik çizgi gördümm 2 saat önce sabah tekrar edeceğim testi
O markayı bilmiyorum ben de artimed yaptım yalancı pozitif olabilir dediler şüpheye düştüm 3 gün var reglimeFreely
Benim de bu şekildeAy hadi hayırlısı
Bunda da gözüküyor. Ee bunlar pozitif kabul ediliyor işteBenim de bu şekilde
Beni test korkuttu işte başka marka da yok elimdeBunda da gözüküyor. Ee bunlar pozitif kabul ediliyor işte
Bende de 4 günO markayı bilmiyorum ben de artimed yaptım yalancı pozitif olabilir dediler şüpheye düştüm 3 gün var reglime
Neden korkuttu anlamadımBeni test korkuttu işte başka marka da yok elimde
31 ocak yumurtlama 14 şubat regl tarihiDaha önce yapmış miydin cnm test
Sat bat ovu ne zmandi
İlk defa mı test yaptın cnm31 ocak yumurtlama 14 şubat regl tarihi
Yalancı pozitif çıkarabilir dediler emin olmadım işteNeden korkuttu anlamadım
Bu yalancı pozitif olayını ben anlamıyorum. Testin üzerinde de yazıyor silik çizgide pozitif sayılır diye. Acaba testten teste değişiyor muYalancı pozitif çıkarabilir dediler emin olmadım işte
Galiaba öyle dediler başka topicte okudum artimed bazen pozitif gösterip kanda çıkartmadığı da olmuş çok güvenmeyin dedilerBu yalancı pozitif olayını ben anlamıyorum. Testin üzerinde de yazıyor silik çizgide pozitif sayılır diye. Acaba testten teste değişiyor mu
Regl ye kaç gün var demiştinGaliaba öyle dediler başka topicte okudum artimed bazen pozitif gösterip kanda çıkartmadığı da olmuş çok güvenmeyin dedilero yüzden şüphelendim bende o kadar çok belirti var ki ben olacağını düşünüyorum zaten
Ağız kuruluğu cilt kuruluğu şuan şeffaf yapışkan akıntı koku hassasiyeti sürekli idrara çıkma kasık batması.. hepsi var sabah erkenden kalkıp tekrar yapacağım