• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr bakın lütfen

sevdozdmr34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
33
4
1
29
Kızlar iki gün üst üste kan verdim birinde 40 digerinde 73 çıktı sizce normalmi ilerliyor çok endişe ediyorum kimyasal dış gebelik olabilir diyorlar kafam çok karışık 🥴

Eklentiler

• IMG_9728.jpeg
    IMG_9728.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 28
Gayet normal hemen olumsuz yorum yapmayı ne çok seviyorlar, niye kimyasal ya da bos olsun buna hemen iki değere bakıp karar veremz kimse bekleyip artışa bakmak lazım muayene olmak lazım her söylenene kulak asmayın, iki günde bir aynı saatlerde aynı yerde baktırın betaya daha düzenli bı sonuç alırsınız hergune gerek yok

Ço
Gayet normal hemen olumsuz yorum yapmayı ne çok seviyorlar, niye kimyasal ya da bos olsun buna hemen iki değere bakıp karar veremz kimse bekleyip artışa bakmak lazım muayene olmak lazım her söylenene kulak asmayın, iki günde bir aynı saatlerde aynı yerde baktırın betaya daha düzenli bı sonuç alırsınız hergune gerek yok
çok teşekkür ederim eşim dahil şuan herkes aynısını söylüyor eşim bile hersey olabilir sonra daha fazla üzülürüz şimdiden emin olmadan hamileyim deme kendine diyor çok üzülüyorum

Artması iyi birşey bence ama ben haftada 1 kan verip baktım hergün kan vermedim boş vs gebelikler 6. Hafta civarı anlaşılıyormuş zaten ultrasonda ki omda bile doktor geç döllenme olabilir diye bekletiyor . Böylr düşğnüp kendini strese sokma 🌸

Back