kizlarrrr bakin bakalim hele bana :-)

buncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
218
8
68
Düzce
Canlarim 30 haftalik gebeym sag gogus kafesimin altinda bebek hareketleri surekli acab bi fikriniz var mi dondumu acaba ayaklarinimi hisediyirum donmus olsa neden tek tarafta hisedeyim bilgilendirir misiniz beni dneyimli bacilarimmm

Canlarim 30 haftalik gebeym sag gogus kafesimin altinda bebek hareketleri surekli acab bi fikriniz var mi dondumu acaba ayaklarinimi hisediyirum donmus olsa neden tek tarafta hisedeyim bilgilendirir misiniz beni dneyimli bacilarimmm

canım benim de göğüs kafesimin altındaydı hareketleri doğuma kadar ordan vururdu. baya önce de dönmüştü normal yani dönmüş olabilir.

oyy yerim ben onuu sağlıkla büyüt cnm allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun bebişimizi

benim oğlum da sürekli sağ tarafta 34.4 gebelik haftam...iki gün önce doktora gittim normal dedi...ayakları ordaymış.merak edilecek bşey yok korkma..

benim oğlum da sürekli sağ tarafta 34.4 gebelik haftam...iki gün önce doktora gittim normal dedi...ayakları ordaymış.merak edilecek bşey yok korkma..

ay ne kadar guzel yA allah bagışlasın hepmızın :) normal dogumdan korkuyomusun pekı ben bakalım vazgecmessem normal ıstıyorumda ama snkı sezeryan daha bı guzel gelıyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…