Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrr adeti 2 gün gecip idrar testi yapip negatif gören varmi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinar4444

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
286
214
18
37
Kizlarr yardimmm adetimi 2 gun gectii kasiklarimda agrilar varr sanki hasta olcakmisim gbi ama bise ykk anlam veremedm teste negatif cikti acaba neden gecikti cozemedm hic adetim gecikmez normaldee benim gbi olupta hamile kalan yadaaa bi kac gun olmayip hasta olan varmii kafamda deli sorular umutlanmak istemiormdaaa

Bi kaç gün olmayıp tabiki hasta olan var :)

İdrar testlerine güven olmaz inşAllah hamilesindir

Ben sonradan pozitif çıkanlardan değil de, adet olanlardanım. Hiç gecikmezdi, bir kaç ay önce 3 gün gecikmişti, kan bile vermiştim ama negatifti. Kanı verdiğim günün akşamı da regl olmuştum. Stres geciktiriyor bazen.

Benim de gecikti normalde hiç gecikmezdi. kan testi yaptım dün negatif ama hala adet olmadım bekliyorum. İdrar yaptıysan kan yaptır idrarda çıkmayabiliyormus bazen varsa kanda cıkar demişlerdi bana da demek ki yokmus çıkmadı. Stres etkiler diyorlar bakalım olcam diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…