Gebeliğe Hazırlık KİZLARRRR ADET DUZENSIZLİGİ OLUPTA HAMİLE KALAN VARMI ARANIZDA GELİN DERTLESELİM DESTEK OLALIM; )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.715
33
Merhava anne olmayı isteyen güzel bayanlar neler hissettiginizi çok iyi anlıyorum belki birbirimize yardimimiz dokunur diye konu açtım öncelikle kendmj tanıtayım 28 yaşındayım 3 tane çocuğum var hamdolsun 4. İstiyoruz ama olmuyor belki birkaciniz diycek varmış niye istiyosun diye ama inanın 10 tane de olsa istediğin halde hamile kalmayınca sanki hiç yokmuş gibi bir hissinizolusuyor Rabbime dua ederken ağladığı günleri bilirim okadar şey denememe rağmen olmadı bundadad vardır bi hayır inşallah rabbim ol der ve olur ilk bebeğime tedavi ile hamile kaldım 2. Sine korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra 3. İse korunmayı bıraktıktan doğal yolla 5 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 yıl olucak haziranda korunmayı bıraktık ama olmadı Son aylarda adet duzensizligi başladı 2 ayda 1 oluyorum oda ilaçla bir arkadaşım 3 ayda bir ilaçla adet olurdu ilk cocugundansonra 7 yıldır çocuğu olmadı adet duzensizligi varken hamile kaldı şimdi 8 aylık peki varmı aranızda düzensiz adetle hamile kalan yada ekstra birsey uygulayan

Aynı yaştayız nerdeyse maşallah :) gönlünüze göre versin Allah. Doktora gittiniz herhalde, 3 yıl uzun zaman. Dr ne dedi? Klomen vs verir belki
Gittim evet verdi ama işe yaramadı 3 kere kullandm klomen ama yok yani olmadı 2 özel é gittim 1 devlete devletten yüzüme bile bakmıyor ben diyorum hocam çocuk istiorm kızım 3 tane varya ne yapcan yeter diyo sanane yani istersem 10 tane dogururum neden 4. Istiyorum diye düzgün bakmiyo bile devlethastanesindeki sadece Kilo ver diyo ama ozellerdeki doktor 3 kere klomen tedavisi verdi ama başarısız stres yapma diyo hiç kilo ver bile demedi yani5

Canım ilk hamileligimde 6 ay hiç adet görmeden hamile kaldım. 6. Haftada düşük yaptım. Hemşireler son adet tarihimi soruyor en son altı ay önce oldum net günü hatırlamıyorum diyorum,hemşireler olmaz öyle nasıl olur diyor:)

Bazen olmuyosa hayırlısı böyle olduğu içindir belki canım? Hiç olmasaydı tabiki derim sonuna kadar git pes etme sakın diye ama zaten allah sana 3 tane sağlıklı evlat vermiş. Biz 2 kardeşiz annemin 7 seneden sonra çocuğu olmuş. 3. İstemişler olmamış annem çok istemiş tedaviye mi başlasak demiş babamda Allah bize 7 seneden sonra 2 tane sağlıklı çocuk verdi şimdi neden yetinmiyoruz allah onlara sağlık versin demiş konu kapanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…