- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Merhava anne olmayı isteyen güzel bayanlar neler hissettiginizi çok iyi anlıyorum belki birbirimize yardimimiz dokunur diye konu açtım öncelikle kendmj tanıtayım 28 yaşındayım 3 tane çocuğum var hamdolsun 4. İstiyoruz ama olmuyor belki birkaciniz diycek varmış niye istiyosun diye ama inanın 10 tane de olsa istediğin halde hamile kalmayınca sanki hiç yokmuş gibi bir hissinizolusuyor Rabbime dua ederken ağladığı günleri bilirim okadar şey denememe rağmen olmadı bundadad vardır bi hayır inşallah rabbim ol der ve olur ilk bebeğime tedavi ile hamile kaldım 2. Sine korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra 3. İse korunmayı bıraktıktan doğal yolla 5 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 yıl olucak haziranda korunmayı bıraktık ama olmadı Son aylarda adet duzensizligi başladı 2 ayda 1 oluyorum oda ilaçla bir arkadaşım 3 ayda bir ilaçla adet olurdu ilk cocugundansonra 7 yıldır çocuğu olmadı adet duzensizligi varken hamile kaldı şimdi 8 aylık peki varmı aranızda düzensiz adetle hamile kalan yada ekstra birsey uygulayan