kızlarrr

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bugun canım acayip tavuk döner çekiyor bu tür hazır yiyecekleri sık ymiyorum ama arada canım çekiyor işte sizce bi zararı varmıdır :18:

ben bütün hamileliqimi öyle hazır qıdalarla qeçirdim canım midem bulanıyodu yemek yapamıyodum eşim saolsun hiç bişi dmedi 3 öqün dışarda yemek yedik 8 ay boyunca qayet de saqlıklı bi bebeqim var canın istiyosa ye qitsin afiyet olsun bebişine :)

ay canım benim inşAllah benimkide seninki gibi sağıklı olur içimi rahatlattın valla :) napim canım çok çekiyo herkeste de bi şunu yeme bunu yeme diye söylyip duruyolar çok bunalmıştım

ay canım benim inşAllah benimkide seninki gibi sağıklı olur içimi rahatlattın valla :) napim canım çok çekiyo herkeste de bi şunu yeme bunu yeme diye söylyip duruyolar çok bunalmıştım

inşallah canım.. sen kimseye bakma zararlı olarak bilinen herşeyi yemişimdir içmişimdir siqara ve alkol dışında.. canım istiyo de qeç kimseyi ilqilendirmez canının istediqi bişiyi yemeyince daha kötü oluyo ben 1 qün sonra yedim ama olmuyo o anki qibi hala o içimdedir o anda yiyemedim diye yani uzn lafın kısası bebiş ne istiyosa onu yap qitsin tıka kulaklarını

ben ilk hamileliğimde doktor zaten bulantıdan iştahın yoktur canın ne istiyosa sakatat türü hariç ye demişti eşimde tavuk dürüm döner falan alırdı onları bile zor yerdim gerçi çok şükür bi problemde olmadı zaten tavuk döner zararlı sayılmazki sonuçta et ve et ürünleri de tüketmen gerek yapabiliyosan sebzeli yemekler yap yapamadığında hazır da yiyebilirsin sadece abartma bencede ama canın ne isterse ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…