kızlarrr yorumlarınızı bekliyorumm lütfen

Can'ım hepsi birbirinden güzel ben endokrin oturma odana bayıldım renkleri güzel aslında değiştirmeyin değiştirirseniz bile asla pembe yaptırmayın

Takımların hepsi çok harika..
Özellikle yemek odası ve yatak odana bayıldım...
Salon takımın da çok güzel yemek odana göre biraz spor kaçmış sadece o kadar..
Dilediğince güle güle kullan inşallah karar verip de alırsan..

çok teşekkur ederim canımm koltuk takımı bencede spor kaldı başka bakacam yine

henuz almadım arkadşlar teşekkur ederım fikirleriniz için koltuk takımına başka model bakayım en iyisi

canım o oturma grubunun kendi yemek odası var çok hoş onunla konmbinlense daha hoş olur gibi geldi bana country tarz mobilya seviyorsan farklı koltuk modellerine bakmalısın bence

kelebek gerçekten güvenerek alabileceğin bir marka ki ben ve görümcem de kelebek aldık evlenirken mobilyalarımı. yatak odası takımı çok güzel ama yemek ve oturma grubu takımın pek birbiriyle uyumlu değil gibi.görümcem de seninkinin benzeri takımları beğendi ama oturma grubuna şunu aldı;

http://www.kelebek.com.tr/oturma-odalari/salon-takimlari/corvus

takımın berjerleri yerine bu linkteki berjerin benzerini tek renk olarak kaplattı ki çok rahat ve güzel oldu :

http://www.kelebek.com.tr/oturma-odalari/tekli-koltuklar/luxy-berjer

belki fikir verir dedim. şimdiden hayırlı olsun :)

canım biri spor biri kılasik olmuş birbirleriyle çok uyuşmadığını düşünüyorum yinede sen bilirsin senin kararın bence hepsini spor al alacaksan...........

Ben tarz yaratmaktan hiç anlamam
Bazı arkadaşlar uyumsuz demiş ama ben yemek takımınızı ve koltuk takımınızı ayrı ayrı beğendim güle güle kullanın.

Koltuk takimiyla diger mobilyalari bagdastiramadim nedense ama hepsi basli basina güzel
ben ce de koltukları sevmedim bi de ama onun dışında konsol çok güzelmiş

Benim beğendiğim yatak odası buuu ya
Canlı olarak çok daha güzeelll ama fiyatı biraz fazlaydı

Hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın. Bayıldım. Özellikle koltuklara. Koltukların rengi süper sakın değiştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…