• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kızlarrr yardımmm

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
19 haziranda nikahım olucak tesetürlüyüm rahibe duvak nasıl olur sizce ayrıca yüzüme duvak öetülmesini sevmiyorum ama çevremdekilerde damat duvağı açması lazım diyor birde şu evet olayı esprili bir şekilde yapan varmı aranızda biraz değişiklik istiyorum ben

cnm bende yüzümü örtücem imzayı atana kadar . bende evet için düşünüyorum değişik birşeyler ama sanırım kalsik bir evet diyicem a.s

kızlar ben yüzümü örtmeyi düşünmüyorum fotoğraf filan çekilecek o an açık olmasını istiyorum evet denildikten sonra da yine eşim le birbirimizi öperek kutlarız diye düşünüyorum

geçenlerde arkadaşımın nikahına katılmıştık nikah memuru erkeğe sorduğu esnada kız arkadaşım elini eşinin kucağına koydu bunu nikah memuru etki altındamısın damat bey diye espiriyle karşıladı salon güldü hep ... bilmiyorum farklı olarak değerlendirirmisin böyle bişeyi

canım ben şimdilik klasik bir evet demeyi düşünüyorum. duvağı da örtmeyeceğim çünkü arkadaşların dediği gibi resim falan çekilecek yüzümde örtü güzel durmazsempatiksalakcinni imzadan sonra birbirimizi yine öpebiliriz

canım ben şimdilik klasik bir evet demeyi düşünüyorum. duvağı da örtmeyeceğim çünkü arkadaşların dediği gibi resim falan çekilecek yüzümde örtü güzel durmazsempatiksalakcinni imzadan sonra birbirimizi yine öpebiliriz

aaa benimde kafamı karıştırdınız kızlar dimi fotograflarda yüzüm gözükmücek sempatiksalakcinnisositososito

aaa benimde kafamı karıştırdınız kızlar dimi fotograflarda yüzüm gözükmücek sempatiksalakcinnisositososito

evet şebnemcim karışsın kafankaydirigubbakcemile3 yani o en güzel anı tülün arkasından izlemek istemiyorum ya olmaz öyle:1ninca:

Back