kızlarrr yardımm pasta müziğimi bulamadım yaa

hiloss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
218
0
96
34
Kocaeli
kızlar nişanımda pasta kesimi sırasında çalacak çoşkulu bi müzik arıyorum ama bulamadım doğru düzgün yaa yardım edin türkçe arıyorum şu anlık eğer bulamazsam yabancı olcak

meilh kibar mesaj süper bi fon müziği benimde salı günü düğünüm var ve bunu giriş müziği olarak kullanıcam

canlarım çok tşk ederim evet melih kibarda çok güzel gerçekten fon olarak ama onu takı esnasında çaldıracam cnm ben pasta için çoşkulu müzikler lazım arasında kaldım zaten sibelcanın aşkımız için ve çakmak çakmak şarkısı arasında kaldım kıslarr yaa

pasta müziğimi beetle juise (beter böcek) film müziği yapmıştım çokta eğlenceli oldu pasta gelirken kesileceği zaman o anlar çok eğlenceli olmuştu hatta ritme bile kendimi kaptırmış tempo tutmuştum. sonradan videoyu izlerken hoş oluyo izlemesi =)

dans müziğimi türkçe olsun ve çok moda olmayan bir şarkı istemiştim. hakan yeşilyurttan sen aşksın olmuştu ..
Uzun uzun anlatılmaz
Tel bildiğim sen aşksın
Senin için yaşıyorum
Herşeyimsin sen aşkım.... =)

haa birde takı sırasında çalacak müziğide seçmiştik biz o da hatırla sevgili dizi müzikleri albumunda enstrümantel bi müzik vardı dizide de olan o müziği özel bi programla 40 dakkaya çıkarmıştım :) o çalmıştı

merhaba..şimdiden hayırlı olsun:)
eşim düğün davet müzik organizasyonları yapar..
pasta müziği olarak şayet Türkçe istiyorsanız Pasaporte Latino grubunun Lal (sertabın söylediği) tavsiye ediyor...çok hoş olmuş dinliyorum şu an..

Türkçe bulamadıysan eğer Fransa'nın 2010 eurovision sarkısını kesinlikle öneririm ben o sarkıyı kullancam :))

merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ilk kez yazıyorum bi yanlışlık olursa kusura bakmayın :)
yeni nişanlandım ekim de de düğünüm var nişanda pastam aşkın nur yengi nin başımın tatlı belası adlı parçasıyla kesmiştim çok güzel olmuştu tavsiye edebilirim:)
hem nostalji hemde eğlenceli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…