• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr yardım testte gebelik çıkmayıp da hamile kalan varsa hemen bi cvp yazsın

derya torun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
21
0
86
37
- Yurtdışı
adet düzensizliğim var.16 nisanda adet oldum bu ay olmadım mide bulantılarım var ama evde test yaptım çıkmadı.benim durumumda olup hamiş kalan varsa haber bekliyorum

canım bende 19 nisanda adet oldum en son bu ay hala olmadım test yaptım büyük bir umutla ama malesef sonuc negatif :(((( heralde mevsim degişiliginden kaynaklanıyo olabılır :(

bence yarın git bir özel hastaneye kanda baktır ve için rahatlasın canım .şimdi senin gözüne uyku bile girmez stresten.İnşallah mutluluktan ağlıyarak çıkarsın hastaneden canım.

bu ay bende adet düzensizliği yaşadım. yaklaşık 1 hafta gelmedi. normalde hiç gecikmez. hava değişimi olduğundan sanırım gecikiyor.

ama antepte bebek yerini hazırlıyor derler yakında hamile kalacaksın derler ne kadar doğruysa böyle bir iki hafta ğecince eskiler iste

kan tahlili yap canım 100 de 100 doğru çıkar...inşallah hamilesindir...

adet düzensizliğim var.16 nisanda adet oldum bu ay olmadım mide bulantılarım var ama evde test yaptım çıkmadı.benim durumumda olup hamiş kalan varsa haber bekliyorum

derya bende en son 6 nisanda adet gördüm. ve hala adet görmedim evde kendim 3 defa test yaptım ve negatif çıktı.mide bulantılraımda vardı ve ben ve eşim kesin hamileyim gözüyle bakıyorduk.. 3 gün önce kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.bende senin gibi çok ümitlenniştim ve topiclere yazmıştım.şu an dr.verdiği duphastonu kullanıyorum adetim gelince 3.günü hormon testi yaplıacak bakalım.Rabbim bu yollarda kimseyi daraltmasın.mide bulantılarına gelince tamamen psikolojik canım

kan tahlili yap canım 100 de 100 doğru çıkar...inşallah hamilesindir...

ben kan tahlili yaptırdım hemde gecenin 4 ünde hamilesin dediler 2 gün sonra doktora kontrole gittiğimde hamileliğimin bittiğini öğrendim kimyasal gebelik yaşamışım yıkıldım sadece 2 gün sevinebildimm

Back