Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrr yardım testte gebelik çıkmayıp da hamile kalan varsa hemen bi cvp yazsın
adet düzensizliğim var.16 nisanda adet oldum bu ay olmadım mide bulantılarım var ama evde test yaptım çıkmadı.benim durumumda olup hamiş kalan varsa haber bekliyorum
canım bende 19 nisanda adet oldum en son bu ay hala olmadım test yaptım büyük bir umutla ama malesef sonuc negatif ((( heralde mevsim degişiliginden kaynaklanıyo olabılır
bence yarın git bir özel hastaneye kanda baktır ve için rahatlasın canım .şimdi senin gözüne uyku bile girmez stresten.İnşallah mutluluktan ağlıyarak çıkarsın hastaneden canım.
adet düzensizliğim var.16 nisanda adet oldum bu ay olmadım mide bulantılarım var ama evde test yaptım çıkmadı.benim durumumda olup hamiş kalan varsa haber bekliyorum
derya bende en son 6 nisanda adet gördüm. ve hala adet görmedim evde kendim 3 defa test yaptım ve negatif çıktı.mide bulantılraımda vardı ve ben ve eşim kesin hamileyim gözüyle bakıyorduk.. 3 gün önce kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.bende senin gibi çok ümitlenniştim ve topiclere yazmıştım.şu an dr.verdiği duphastonu kullanıyorum adetim gelince 3.günü hormon testi yaplıacak bakalım.Rabbim bu yollarda kimseyi daraltmasın.mide bulantılarına gelince tamamen psikolojik canım
ben kan tahlili yaptırdım hemde gecenin 4 ünde hamilesin dediler 2 gün sonra doktora kontrole gittiğimde hamileliğimin bittiğini öğrendim kimyasal gebelik yaşamışım yıkıldım sadece 2 gün sevinebildimm