- 23 Eylül 2024
- 10
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi lotuuss_cicegi
Biraz daha beklesem mi beklerken de dokuz doğuruyorum yarın direkt kan mı versem kafam çok karısıkAaaa var gibiilk olarak bi kan verin benceeee hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bence direkt ver kuruma çizgisine felan benzemiyor 3 günde gecikmen var zatenBiraz daha beklesem mi beklerken de dokuz doğuruyorum yarın direkt kan mı versem kafam çok karısık
Şimdi acilde verin bence ya da sabah bencede var tebriklerKızlar adetim 4 gün geriye atıyor yaklaşık iki aydır reglime dört gün kala adet oluyordum bu ay 20sinde olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ikinci cizgi çok silikti bekledim tekrar yaptım biraz daha belirgin silik simdi üç gün gecikti az önce yine test yaptım yine belirgin silik çıktı sizce ne anlama geliyor ne yapmalıyım en sağdaki test ilk yaptığım ortadaki ikinci en soldaki de en son yaptığım test
Ayy yarın ilk işim kan vermek olucakkkBence direkt ver kuruma çizgisine felan benzemiyor 3 günde gecikmen var zaten
Ayy beni heyecanlandırıyorsunuuuzzzŞimdi acilde verin bence ya da sabah bencede var tebrikler
Haber vermeyi unutmaAyy yarın ilk işim kan vermek olucakkkinsallahh istediğim sonucu alırım
İnsallah canımm benim haberi alır almaz size dw vercem merak etmeyinnnHaber vermeyi unutmaherşey gönlünce olsun
Acilde karnım ağrıyo midem bulanıyor gibi şeyler söyleyip gebelikten şüphem var deyince yapıyorlarmış diye duymuştummmmmmİnsallah canımm benim haberi alır almaz size dw vercem merak etmeyinnn
Kaçmaz ama isterseniz yarın sabahtan gidip verin özelde verdiğinizde 1-2 saate çıkıyor zaten sonra da dr gidersiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahAyy beni heyecanlandırıyorsunuuuzzzacilde abes kaçar mı daha önce hiç vermedim bilmiyorum da
Aaaa çok mantıklı hahahah deneyim bunu çatlıcam yoksaAcilde karnım ağrıyo midem bulanıyor gibi şeyler söyleyip gebelikten şüphem var deyince yapıyorlarmış diye duymuştummmmmm
Amin insallah Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın isteyen herkese versinKaçmaz ama isterseniz yarın sabahtan gidip verin özelde verdiğinizde 1-2 saate çıkıyor zaten sonra da dr gidersiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Dene bence de ayy inşallah yaaaaaaaaa hadi bakalım bende heyecanlandım bakAaaa çok mantıklı hahahah deneyim bunu çatlıcam yoksa
İlk test iki gün önce erken gebelikÇok merak ettim sonucunu
Hamileyyiimmm kızzzz beta 212.20Dene bence de ayy inşallah yaaaaaaaaa hadi bakalım bende heyecanlandım bak