- 22 Mayıs 2020
- 18
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kvrckprenses01
Adetime 2 gun var ve süt kıvamında süt renginde çok fazla akin tim oldu başım çok dönüyor ve gözüm kararıyor sizce hamile miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yapmadan bilemezsinAdetime 2 gun var ve süt kıvamında süt renginde çok fazla akin tim oldu başım çok dönüyor ve gözüm kararıyor sizce hamile miyim?
Test yapabilirsin öğrenmek içinMerhaba hanımlar. Geçen ay 24 ünde adet oldum. Bu ay daha olmadım. Adetim hep erken olur ama hiç gecikme olmadı. Göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum karnıma ara ara ağrılar giriyor ve belim bugün çok ağrıyor. Sizce hamile olabilirmiyim ne dersiniz ?
Bu karantina da elimde test olsaydı yapıp öğrenirdim. Tecrübelilere sorayım dedim belki benim gibi olan vardır diye.Test yapabilirsin öğrenmek için
Olabilir belirtiler uyuyor ama regl belirtileri de aynıdır hemen hemenBu karantina da elimde test olsaydı yapıp öğrenirdim. Tecrübelilere sorayım dedim belki benim gibi olan vardır diye.
Adetim 2 gün gecikti. Testte ne zaman kesin sonuç verirOlabilir belirtiler uyuyor ama regl belirtileri de aynıdır hemen hemen
2 gün gecikmeyle belli olur geç döllenme olmazsa tabiAdetim 2 gün gecikti. Testte ne zaman kesin sonuç verir
Testte hemen sonuç veriri adet geciktiyse ama bir iki gün daha bekleyin adet olabilirsinizAdetim 2 gün gecikti. Testte ne zaman kesin sonuç verir