- Konu Sahibi goncalove emine
-
kızlaaar slm nasılsınız ara sıra girip bakıyorum nete fırsat buldukça tabiki.ruh durmunuz nasıl çok merak ediyorum.ben çok kötüyümde bir türlü adapte olmadım.küçük meleğimi çok seviyorum tabikide kendim bi garip.aralıksız uyumak istiyorum.mesela bu uykusuzluk hali beni mafediyor.çok titiz bi inasandım temizlik yapamıyorum.yemek yapamıyorum.hızlı yemektende bi hoş oldum bizim kız yemek saatinde ayakta.zaten uykumuzuda bi düzene sokamadık.yani anlıyacağınız bi garip oldum canım çok sıkılıyor.kendimide çok çirkin şişko patates gibi hissediyorum eşimin artık beni beğenmediğini düşünüyorum.anlıyacağınız kendimi çok kötü hissediyorum.tabiki bunlara en büyük etkende kendi annemlerin ve kayınvalidemlerini bize uzak oturması yani çok sık görüşemiyoruz.oturduğumuz yer sessiz sakin in cin top atıyor çarşı bile yok komşuluk hiç yok.akşama kadar evin içinde kızımla başbaşayız...sıkıntıdan ölüyorum.ne olur sizde durumunuzu benimle paylaşın çatlamak üzereyimmm....kafamçokkarıştı
kızlaaar slm nasılsınız ara sıra girip bakıyorum nete fırsat buldukça tabiki.ruh durmunuz nasıl çok merak ediyorum.ben çok kötüyümde bir türlü adapte olmadım.küçük meleğimi çok seviyorum tabikide kendim bi garip.aralıksız uyumak istiyorum.mesela bu uykusuzluk hali beni mafediyor.çok titiz bi inasandım temizlik yapamıyorum.yemek yapamıyorum.hızlı yemektende bi hoş oldum bizim kız yemek saatinde ayakta.zaten uykumuzuda bi düzene sokamadık.yani anlıyacağınız bi garip oldum canım çok sıkılıyor.kendimide çok çirkin şişko patates gibi hissediyorum eşimin artık beni beğenmediğini düşünüyorum.anlıyacağınız kendimi çok kötü hissediyorum.tabiki bunlara en büyük etkende kendi annemlerin ve kayınvalidemlerini bize uzak oturması yani çok sık görüşemiyoruz.oturduğumuz yer sessiz sakin in cin top atıyor çarşı bile yok komşuluk hiç yok.akşama kadar evin içinde kızımla başbaşayız...sıkıntıdan ölüyorum.ne olur sizde durumunuzu benimle paylaşın çatlamak üzereyimmm....kafamçokkarıştı
arkadaslar aynı seyleri ben de yasıyorum ama birde ustune saırım sıkıntımdan kaynaklanan evhamlarım eklendi,
keneden korkuyorum,depremden korkuyorum,hep aklıma kotu seyler geliyor, dusunmemeye calisiyorum olmuyorcok bunaldım
bana moral verin nolurr
Canım hayat süprizlerle dolu.Her yeni gelen gün yeni başlangıçları yada yeni bitişleriyle geliyor.Acılar insan varoldukça olucaktır.Ama bunları düşünerek yaşayamazsın bunlar senin yaşamının kalitesini düşürür.Anı yaşa bu anı bebeğini kollarına aldığında onun sıcaklığını ve onun hayatına kattığı zenginliği enerjiyi.Bir çikolata at ağzına ve tadının ne kadar güzel olduğunu düşün düşüncelerini sen yönlendirirsin korkularını sen yaratırsın onlar sen istediğin için varlar.Ayrıca korkularındada korma bunun bile tadını çıkar insanlar heyacan korku için kaç paralar harcıyorlar sen korkularının tadını çıkardığın zaman korkuların kalmıyacak zaten.Anı yaşa derler ya çok doğru bence...arkadaslar aynı seyleri ben de yasıyorum ama birde ustune saırım sıkıntımdan kaynaklanan evhamlarım eklendi,
keneden korkuyorum,depremden korkuyorum,hep aklıma kotu seyler geliyor, dusunmemeye calisiyorum olmuyorcok bunaldım
bana moral verin nolurr
allah yardımcın olsun canım.valla herkesın derdı aynı demekkı hepımızın evlerı dagınık,evde yemek yok,cocuklar gazlı.ben cok sabırsızım bırde bazen bebısın aglamasına uykusuzlugunda etkısıyle cok sınırlenıyorum.hepımızın sınırlerı yıpranmıs umarım yakın zamanda hepsı yoluna gırer hayatlarımızdabende çok bunaldım dört duvar arasında durmaktan. evde oturmaktan depresyona gircem doğumdan önceki son ay erken doğum riski vardı o yüzden evden çıkamıyordum sürekli yatıyodum şimdide yanlız başıma dışarı çıkamıyorum 5. katta oturuyoruz ve bebek arabası almadık daha. ev sürekli dağınık ve eşim bu konuda söylenip duruyo o söylendikçe daha çok moralim bozuluyo bazen parmağımı bile kaldırmak istemiyor canım yemek yemek bile istemiyo sütüm olsun da oğlum aç kalmasın diye yiyorum genelde. zaten çok kilo aldım doğumda sonra hiç veremedim desem yeridir kendimi çok çirkin şişko patates gibi hissediyom kocaman bi göbeğim var kendime olan güvenimi yitirdim
eşimde kursa başladı işyeri gönderiyo sabah çıkıyo gece geliyo annemde her zaman gelemiyo iyice yanlız kaldım haftasonları ben dışarı çıkmak istiyom eşimse dinlenmek istiyo o yüzden fazla çıkmıyoz
oğlumunda gaz problemi var gece gazını çıkarmadan yatırsam 5 dakka sonra başlıyo ağlamaya uykusuz kalınca sabrımda azalıyo ne yapcam bilmiyom moralim çok bozuk sürekli somurtuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?