kanamanın yoğun olduğu günler denize girmeyi planlıyorsan tampon kullanman gerekiyor. havuza girmeni tavsiye etmem en başta mantar kapma olasılığın yüksek. ben yoğun günler dışında denize girdim. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. denizin de temiz olması önemli faktör. yosun bolsa o denizden kaç derim
mikrop kapma yönünden tavsiye etmem canım. denizdeyken veya havuzdayken kan gelmiyor zaten ama çıktığın an bacaklarından süzülen kanla karışık su olabilir:)) ya tampon kullan yada az geldiği dönemde girmeye dikkat et:)
Bence riske arma canım çünkü ben en son tatile gittiğimde mantar oldum hemde hastalığımın son günlerinde girmiş olmama rağmen hayatımda hiç böle bişi yaşamamıştım dr farketti ilaç yazdı ilacı kullandım dahada kötü oldu sonuç kaşıntıdan ölüorum herşeyden önemlisi sağlık boşver bence
Tamponla girebilirsiniz. Zaten tıpa gibi olduğundan ne içeri su alacaktır ne de dışarı salım yapacaktır.
Tampon kullanırken dikkat etmeniz gereken eğer yoğun günlerinizde 2 saatte bir, hafif günse 3 saatte bir değiştirmek şart. Uzun süre aynı tamponla durmamalısınız.
bunu benim de öğrenmem lazım aynı durumdayım. tampon kullanamam ama günlük pedle girilir mi acaba? denizden cıkıp hemen kullansak üsütne de şort giyip öyle güneşlensek falan?