• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr Progestan adlı ilacı ağızdan değil de fitil şeklinde kullanan var mı???

guzayaz

kucuşumagelbebişimmmmm :)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
140
4
66
Antalya
Merhabalar... Ben 4+6 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez doktora gittim ve ultrasonda bebeğimin kesesi göründü. yakın zamanda ( 9 ay önce) düşük yaptığımı söyledim doktoruma. O da ne olur ne olmaz tedbir amaçlı progestan başlayalım dedi. Hazneye yerleştirerek kullanacaksın gece uyumadan önce dedi. Az önce ilacın prospektüsünü okudum ve ağız yoluyla alınız yazıyordu. Ben de doktorumu aradım ve tekrar sordum. Her iki şekilde de kullanılabilir ve siz dediğim gibi kullanın dedi...

Eğer benimle aynı durumu yaşamış ve bu ilacı o şekilde kullanmış birileri varsa bana yazsın n'olur çok meraktayım... Şimdiden teşekkürler :(

Kimsecikler yok mu ya böyle bir tecrübeyi yaşayan ya da yaşayanı duyan :(

Hiç merak etme nasıl kullanmanı söylediyse drun öyle kullan., ilk haftalarda düşük tehlikem oldu, dr banada aynı ilacı aynı şekilde kullanmamı söyledi.bende kağıdı okuyunca çok tereddüt etmistim, bide kızıma hamileyken ağızdan kullanmıştım bu ilacı, düşük tehlikesi olmamıştı ama..böylesi riskli durumlarda direk etkili olsun diye söyleniyor galiba, çok şükür bişey olmadı kuzuma, 18haftalığım suan:) sağ saglim kavusuruz inşallah bebislerimize hepimiz, geçmiş olsun..

öncelikle hayırlı olsun canım.bende 3ay kanama dolayısıyla o sekılde kullandım.daha etkılı olması ıcın fıtıl gıbı kullanılması tavsıye edılıyor..sen icın rahat kullan cnm

Kızlar ikinizden de Allah razı olsun demek ki o şekilde kullanan tek ben değilmişim... kanamam falan yoktu benim hiç leke görmedim ama doktorum tedbir amaçlı verdi sanırım... inşallah hepimiz için her şey yolunda gider... Çok teşekkür ederim cevaplarınız için... Sevgiler...

bende şu an 7 haftalık gebeyim.gebelik öncesi doktorun söylediğiniz ilacı bana fitil şeklinde kullanmamı söylemişti ve 1 ay kadar kullandım.bende miyom olduğu için düşük riski var bundan dolayı verdi.eczacı sorarsa doktor önerdi dememi söyle hatta.şimdi ilk gebeliğimi yaşıyorum yaşadığım şehiri değiştirdi, doktorum bana aynı ilacı ağızdan almamı söyledi.hiç endişelenmeyin doktorunuz ne yaptığını biliyordur. :))

bende şu an 7 haftalık gebeyim.gebelik öncesi doktorun söylediğiniz ilacı bana fitil şeklinde kullanmamı söylemişti ve 1 ay kadar kullandım.bende miyom olduğu için düşük riski var bundan dolayı verdi.eczacı sorarsa doktor önerdi dememi söyle hatta.şimdi ilk gebeliğimi yaşıyorum yaşadığım şehiri değiştirdi, doktorum bana aynı ilacı ağızdan almamı söyledi.hiç endişelenmeyin doktorunuz ne yaptığını biliyordur. :))

Çok teşekkür ederim cevap için... İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur ;)

tedavi ile hamile kaldım. 4,5 aylık olana kadar progestan kullandım alttan. üstelik günde 3 kere :) tedirgin olacak birşey yok. içinizi rahat tutun, böylesi daha etkiliymiş.

bnde 3 kere aliyorim iyoce itiyorum ama ayaga kalkinca geri iniyo.. bnde artik yattigim yerde koyuyorum.. kendimi kasiyorum ki cok aciyo..bi yanma hissi oluyo orda parmagimdanmi siktigimdanmi artik ilacdan mi.. transferimde dun oldu bebege bisey olurmi

Merhaba arkadaşlar bende fitil olarak kullanmaya başladım dun gece ilk defa kullandım ama su an karnımın içi agriyo bu nornal mi sizde de öyle mi oldu

Back