Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr ovülasyon yorum lütfen.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
242
18
32
Kızlar selam benim yumurtlamamın 15.günü bugün ve adetimin de 30.günü nırmalde bugün ya da max yarın adet olmam lazım bugün olmadım. Ama ben yinede ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı. Sizlerin de adete yakın bu şekilde çıkan var mı ? Başka birşeyden mi yoksa yumurtluyor muyum tekrardan ?

Ben ade bittigi ertesi basladm boyleydi adet oncesi ve sonrasi ilk gunler boyle çıkabiliyor diye biliyorum

Canım bi koyuluk var ama tam pozitif değil bu yumurtlama diyebilmek için. Hcg testi yap gebelikten de koyulaşmış olabilir.

Canım benimde böyle ayın 24ünden beri en koyuyu 3 martta gördüm sonralarıda koyular hep senin gibi oldu sanırım adet günümüzün yaklasmasıyla bir alakası var

Gebelikten koyulaşır mı
Çok örneği var canım gebeliğini ovu testinin koyuluğuyla öğrenen. Siteden aratıp bakabilirsin. Ovu testinin gebelikten dolayı koyu olması için hcgnin biraz yükselmiş olması gerekiyor ama. Ben ilk test yaptığımda resimdeki gibiydi ovulasyon testim. Ertesi gün hcg 30 çıkmıştı. Mor kapaklı ovu testi.

Eklentiler

• IMG_20200303_155055.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 59
Anladım canım çoğu kişi alakası yok falan dedi fe o yüzden gebelik testini 2 gün öncw yaptım çıkmadı. Yarın bidaha denicem

Anladım canım çoğu kişi alakası yok falan dedi fe o yüzden gebelik testini 2 gün öncw yaptım çıkmadı. Yarın bidaha denicem
Alakası olmaz olur mu bu yüzde yüz bi durum. Ovu testleri hcgyi de algılar yapı itibariyle benzediği için lh hormonuna. O yüzden hcg yükseldikçe ovu testleri koyulaşır.

Alakası olmaz olur mu bu yüzde yüz bi durum. Ovu testleri hcgyi de algılar yapı itibariyle benzediği için lh hormonuna. O yüzden hcg yükseldikçe ovu testleri koyulaşır.
Gerçekten çok telekkür ederim ya insanları yanıltıyorlar çok sağolsun

Merhaba sonucunuz nedir adet oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…