• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrr merhaba

Ayse Dag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
11
2
1
30
Su an cok heycanliyim ya iki senedir evliyim en buyuk hayalimiz bebeg olmasiydiii demin bi test yaptimmm 2 inci cizgi hemen ciktiii ama kontroll cizgisinden azicik daha acik sizceee hamilemiyimdirrr

Kizlar simdi yapa bildm iste bole ne olir yazn

Eklentiler

• IMAG1247.jpg
    IMAG1247.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 98
canim bu hamilelik testi di mi? B-HCG. O zaman gozun aydin hamilesin :) hemen kan ver canim. bat ne zamandi?

Ayy kiz tesekur ederimm insallah demindendir duramiyorum yerimde aynen canim gebelik testi adetm gelmedi bende yaptim bole oldu bu arada cevap icin cok teswkur ederim :KK52:

Ayy kiz tesekur ederimm insallah demindendir duramiyorum yerimde aynen canim gebelik testi adetm gelmedi bende yaptim bole oldu bu arada cevap icin cok teswkur ederim :KK52:
rica ederim canim ne demek :) biran once kan testi yaptir. gozun aydin :)

Sagolun canim yaa insallah dua edin :)))

5 haftalik bole ayy cok istiyorum sagol sana da bu arada canim allah anali babali buyutsun bebisini :KK200:

Benimde boyle cikmisti :) hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kizlar simdi yapa bildm iste bole ne olir yazn
Canm gözün aydın bebiş geliyo büyük ihtimal hemen kan testi yaptır benimki sennkinden daha silikti şuan 4 haftalk faln hamileym tahminen senin kan testinde daha kesin sonuç çıkar...Allah hayırlı haberler versin cnm...

Benim ki de silikti 2 gebeligimde böyleydi hemen kan verme 40 dolunca git muayene için 60 günü bekle herşeyini görürsün inş silik çıkması gebeligin yeni başlamasını gösteriyor

Cokk sagolun kizlar valla cok tatli yaziyorsunuz mutlu ediyorsunuz insallah allah isteyene herkeze versin :* :)

Back