Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde 3 buçuk aylıkken başladı yaklaşık 4 buçuk aylıkken ilk dişi patladı, sonraki dişlerde peşpeşe çıktı, 1 yaşına girdiğinde son 4 diş hariç hepsi patlamış ya da uzuyordu. İnşallah bebeğiniz hepsini zamanında çıkarsın, kızım hepsini pespese çıkardı sürekli diş eti şiş biri patlarken biri uzamaya çalışıyordu falan, yemesini çok etkiledi. Sulu dişlikler var, onları dolaba koyup soğutup verebilirsiniz rahatlatırBebeğiniz kaç aylıkken diş huzursuzluğu çıkardı benim şuan üç buçuk aylık sürekli biberonunu ısırıyor elini ağzına götürüyor huysuz felan sizde nasıl ve kaç aylıkken başladı
Şuan başlaması normal yaniAcaba diş mi demeye 4 aylıkken başladım aşırı salyalanmıştı. 9 aylıkken çıkardı.
İnşallah ya istahta da sanki azalma olduBizimde 3 buçuk aylıkken başladı yaklaşık 4 buçuk aylıkken ilk dişi patladı, sonraki dişlerde peşpeşe çıktı, 1 yaşına girdiğinde son 4 diş hariç hepsi patlamış ya da uzuyordu. İnşallah bebeğiniz hepsini zamanında çıkarsın, kızım hepsini pespese çıkardı sürekli diş eti şiş biri patlarken biri uzamaya çalışıyordu falan, yemesini çok etkiledi. Sulu dişlikler var, onları dolaba koyup soğutup verebilirsiniz rahatlatır
Normal. Hepsi çok farklı zamanlarda çıkarıyor.Şuan başlaması normal yani
Oluyor malesef, iyice şişip patlayacagi zaman da ates, ishal , kabızlik vb şeyler de olabiliyorİnşallah ya istahta da sanki azalma oldu
benim torunumda 9 aylık 5 aylık ilk dişlerini çıkardı şuan 6 tane dişi var ağzı sürekli akıyoBizimde 3 aylıkken başladı 7 buçuk aylıkken alt iki dişi birden çıktı şuan 9 aylık olmak üzere devamı gelmedi dişlerin bana ilk diş çıktıktan sonra devamı peş peşe gelir demişlerdi ama öyle olmadı hatta son 15 gündür çok huzursuz ve yine aşırı diş kaşıyor her çocuk bir olmuyor tabi ama benimki biraz diş çıkarmada hepimizi zorluyor
Tam olarak ishal değilde ishali varmiydi yani kakası biraz da olsa sıvılaşma var sanki ve ateşi arada çıkıyorBizimde 3 aylıkken başladı 7 buçuk aylıkken alt iki dişi birden çıktı şuan 9 aylık olmak üzere devamı gelmedi dişlerin bana ilk diş çıktıktan sonra devamı peş peşe gelir demişlerdi ama öyle olmadı hatta son 15 gündür çok huzursuz ve yine aşırı diş kaşıyor her çocuk bir olmuyor tabi ama benimki biraz diş çıkarmada hepimizi zorluyor
Maşallahbenim torunumda 9 aylık 5 aylık ilk dişlerini çıkardı şuan 6 tane dişi var ağzı sürekli akıyo
Bizim öyle ateş ishal falan olmamıştı sadece aşırı huzursuzluğu vardıTam olarak ishal değilde ishali varmiydi yani kakası biraz da olsa sıvılaşma var sanki ve ateşi arada çıkıyor
Ayy şu diş evresi bir an önce bitseBizim öyle ateş ishal falan olmamıştı sadece aşırı huzursuzluğu vardı
Şuan benimkide dörde girecek bir kaç güne dış sıkıntılarimiz başladı bizimdeBebeğiniz kaç aylıkken diş huzursuzluğu çıkardı benim şuan üç buçuk aylık sürekli biberonunu ısırıyor elini ağzına götürüyor huysuz felan sizde nasıl ve kaç aylıkken başladı