Kızlarrr LH testi ama acil lütfen.

umutsuzkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
1.171
396
Birgebeningünlüğü'nden aldım bu lh testini sıvı alımı ve zamana dikkat etmem lazımmış en geç akşam 10 da ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmem lazımmış ama ben vaktim ve musait olmadığım için şimdi yaptım 1 1 buçuk saat oldu sıvı alımını keselide sizce doğru sonuçmu vermiş oldu yanlış mı ? Pik mi şuan

Eklentiler

• IMG_20241226_003738_545.jpg
    IMG_20241226_003738_545.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 55
Birgebeningünlüğü'nden aldım bu lh testini sıvı alımı ve zamana dikkat etmem lazımmış en geç akşam 10 da ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmem lazımmış ama ben vaktim ve musait olmadığım için şimdi yaptım 1 1 buçuk saat oldu sıvı alımını keselide sizce doğru sonuçmu vermiş oldu yanlış mı ? Pik mi şuan
Pik duruyor ama sen yine yarın tam uyarak testi tekrarla

pike çok yakın ama tam pik değil, belki sıvı alımından dolayıdır..

T çizgisi C çizgisinden epey koyu, pik şuanda :) çok da yanlış yapmamışsınız testi 1 1 buçuk saat önce kesmenize rağmen baya pik çıkmış mutlaka değerlendirin, test yapmaya devam edip çatlamayı da takip edebilirsiniz.

T çizgisi C çizgisinden epey koyu, pik şuanda :) çok da yanlış yapmamışsınız testi 1 1 buçuk saat önce kesmenize rağmen baya pik çıkmış mutlaka değerlendirin, test yapmaya devam edip çatlamayı da takip edebilirsiniz.
Evet o yüzden normalde sıvı alınca daha açık çıkması lazım ama çok pik olunca meraklandım o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim

Pil olmuş canım test çizgisinden de daha koyu olmuş hatta maşallah:) değerlendir

Artık 1 yıl 2 yıl hatta 3 yıl olmaması normal kuzum . Hormonlarımız bozuk artık. Geç oluyor. Strese girme. Olcak emin ol🤲
İnşallah bu ay umutlandım açıkcası şu maydanoz süt buharını yapmıştım uzun yıllardır görmediğim yumurtlama akıntısını gördüm hiç akıntım olmuyodu kupkuruydum hep ilk kez akıntım oluyo çok şaşkınım ara ara kramp oluyo kasıklarımda

Regliniz ne zaman bitti

X