- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
kızlar merhaba
ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.
07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı (dr iğnenin etkisidir dedi)
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oldu baya ..
2 saat önce kan testi yaptırdım 223,4 çıktı :)) hamileyimmm demekki dr un dediği gibi geç döllenme olmuşş
İnsallah canim ya ben hic beklemiyordum valla umudum yoktu suan cok mutlu ve saskinim amiin insallahTebriklerr canmm allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş
Oyyyyyy çok sevindim kuzumm rabbim sana bebişini yolladı allaha şükür darısı bize inşallahkızlar merhaba
07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı (dr iğnenin etkisidir dedi)
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oldu baya ..
2 saat önce kan testi yaptırdım 223,4 çıktı :)) hamileyimmm demekki dr un dediği gibi geç döllenme olmuşş
Ammin insallah canim her isteyene versin biliyorsun hic umudum yoktu Rabbim yüzüme güldüOyyyyyy çok sevindim kuzumm rabbim sana bebişini yolladı allaha şükür darısı bize inşallah
Hg aramızakızlar merhaba
İnsallah canim ya ben hic beklemiyordum valla umudum yoktu suan cok mutlu ve saskinim amiin insallah
Aminn hep benden once isteyenlere sonra bana ver diye dua ettim yine edicem canimAllah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bizim gibi bekleyenleredende duanı eksik etme tatlım
Bende düştü heralde olmicak diyodum amaaaa olmuşşşş sağlıklıca kucağına alırsın inşallah darısı isteyen herkeze baştada bana nasip olsun..Ammin insallah canim her isteyene versin biliyorsun hic umudum yoktu Rabbim yüzüme güldü
Amiin insallahHg aramızaSağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aynen uyuyamam bu gece dun gece bel agrisindan uyuyamadim adet olcam sanirim diye olmayinca kan testi yaptim iyi ki yapmisimmmÇok sewindim senin adına canm allah isteyen herkese nasip etsin inş nasıl heyecanlısındır şimdi
Maşallah canım tebrik ederim sağlıklı gebelik dilerim darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza inşallahkızlar merhaba
Aminn insallah canim her isteyenin duasini duysun RabbimmBende düştü heralde olmicak diyodum amaaaa olmuşşşş sağlıklıca kucağına alırsın inşallah darısı isteyen herkeze baştada bana nasip olsun..
Hayırşı olsun tebrikleeerrr yeni anne
Aynen uyuyamam bu gece dun gece bel agrisindan uyuyamadim adet olcam sanirim diye olmayinca kan testi yaptim iyi ki yapmisimmm
Tesekkur ederimm Amiin insallahMaşallah canım tebrik ederim sağlıklı gebelik dilerim darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza inşallah
Bak benimde umudum yoktu hic beklemiyordum kan testi verirkende ama sonuca bak . umudunu kaybetme hicBenimde 4 gün war ama hiç umudum yok çünkü karnım çok ağrıyo kesin hasta olcam
Bak benimde umudum yoktu hic beklemiyordum kan testi verirkende ama sonuca bak . umudunu kaybetme hic
Amiin YaRabbimmmmHayırlı zamanda hayırlı bir bebek nasip etsin allahım ne diin
Gözünaydın cnm saglıkla al kucağına konuşmuştuk senle bizede dua etkızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?