• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlarrr gelinligimm

bu tarz gelınlıklere uzun kol yakıstıramıyorum

Çok güzel bir gelinlik bu modele bayılıyorum zaten Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar :16:

Süperr üst ve alttaki dantel işlemeleri çok güzel olmuş güle güle giy inşallah güzel bir evliliğin olur :16:

çok çok güzel bir gelinlik,sizin resminizlede görmek isterim...yanlız üst kısm danteli biraz sık gibi bu biraz boğmuş,onun hariçinde çok hoş ..güle güle giyinin

Gelinliğin gerçekten çok güzel :) ben açık biriyim ama böyle Dantelle kapatılmış bi gelinlik istiyorum hiç bakmadım daha bulamamaktan korkuyorum ama bu çok ayarında gerçekten mutluluklar :)

Gelinliğin gerçekten çok güzel :) ben açık biriyim ama böyle Dantelle kapatılmış bi gelinlik istiyorum hiç bakmadım daha bulamamaktan korkuyorum ama bu çok ayarında gerçekten mutluluklar :)

Evett bende bulamamm diye korkuyodumm faka bunu gorunce cok sevindimm tam istedigimm😍 insallah sende istedigin gibi bukursunn canimm😊

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Back