Gelinlik Modelleri Kizlarrr gelinligimm

gelinliğinizi beğendim mutlulukla giyin inşallah, ben de nasip olursa bu tarz dantel kollu gelinlik düşünüyorum. dekolteli gelinlikleri pek beğenmiyorum, sizinki de çok ölçülü olmuş.

herkese bugüne kadar kendi gelinliğimden daha güzelini görmedim, gerçekten güzel tercih yapmışım diyorum. ama bu gelinliği çok beğendim. giydiğiniz vakit de fotoğraf çektirip paylaşın bizimle. inşallah bu şahane gelinlikle şahane bir düğün yaşarsınız,

Sevgiler :)

💑💓

gelinliğinizi beğendim mutlulukla giyin inşallah, ben de nasip olursa bu tarz dantel kollu gelinlik düşünüyorum. dekolteli gelinlikleri pek beğenmiyorum, sizinki de çok ölçülü olmuş.

Evett bende dekolteli gelinlikleri pek sevmiyorum. O yuzden hep dantel kollu istiyodum, allaha sukur istedigimi buldumm☺️

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Cok tesekkur ederimm bu guzel sozlerinizz icinnn😚, insallah giydigim zamanda resmini atmak nasip olurr😊 sizin gelinliginizide merak ettim acikcasi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…