Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yumurtlama dönemim bitti. Ama göğüslerim o kadar çok sızlıyor ki anlatamam. Kesinlikle psikolojik değil geve uykumdan uyandım ağız üstü yatarken. Ama adetime daha 10 gün varBen adetten 3 gün önce silik normal testle öğrenmiştim erken gebelik testi değildi sonra iki günde bir test yaparak koyulaşmayı takip ettim adet geçtikten 4 gün sonra kan vermiştim
Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra falan anca idrarda çıkıyor ona göre test yaparsınızBenim yumurtlama dönemim bitti. Ama göğüslerim o kadar çok sızlıyor ki anlatamam. Kesinlikle psikolojik değil geve uykumdan uyandım ağız üstü yatarken. Ama adetime daha 10 gün var
Tamamdır çok teşekkür ederimmmmŞüpheli ilişkiden 12 gün sonra falan anca idrarda çıkıyor ona göre test yaparsınız
Ben adetimden 8 gün önce öğrenmiştimkızlar en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz ? İçim o kadar kıpır kıpır ki çok sabırsızlanıyorum
Ben adetimden 8 gün önce öğrenmiştim
Sadece halsiz hissediyordum testi de öylesine can sıkıntısından yapmıştım pozitif çıktı. Ama doktorum bile şaşırmıştı bu kadar erken sonuç almama. Herkeste farkli oluyorBelirtin varmıydı peki
Allah hayırlı evlat nasip etsin ne güzel,darısı tüm isteyen herkeseSadece halsiz hissediyordum testi de öylesine can sıkıntısından yapmıştım pozitif çıktı. Ama doktorum bile şaşırmıştı bu kadar erken sonuç almama. Herkeste farkli oluyor
reglim 1 gün gecikince test yapıp öğrendim çok erken diye düşünüyordum benden erken öğrenenlerde varmış nasıl dayandınız ben de çok sabırsızlanıyorummmkızlar en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz ? İçim o kadar kıpır kıpır ki çok sabırsızlanıyorum
Benim daha tehlike 13 gün var.. fakat eminim bu ay bişey olduğuna ama asla test yapmıyorum yapsamda çıkmama ihtimali çok yüksek ama asla zaman geçmiyorreglim 1 gün gecikince test yapıp öğrendim çok erken diye düşünüyordum benden erken öğrenenlerde varmış nasıl dayandınız ben de çok sabırsızlanıyorummm
ayy inşallah ama birazcık daha sabrettBenim daha tehlike 13 gün var.. fakat eminim bu ay bişey olduğuna ama asla test yapmıyorum yapsamda çıkmama ihtimali çok yüksek ama asla zaman geçmiyor