- Konu Sahibi melikeee95
-
meraba kızlar Annem bi tv programı izlerken duymuş '' Tuvalet pompasıyla her gün göğsünüzü 15 defa pompalıycaksınız [ bu tabirde hoş olmadı ama aklıma başka bişey gelmedi :) ] bunu 1 ay boyunca tekrarlıycaksınız adam kesin sonuç diyo yalnız pompanın ucu yumuşak olacak güneşe koyarsanız yumuşar zaten. merak edenler olursa programın isminide veriyim kanal7de feridun kunağın programı .
göğüslerde sarkma felan yapmasın yaa:26::26:
göğüslerde sarkma felan yapmasın yaa:26::26:
Destekli sutyen toparlar onu. Ama bilemiyorum denesek mi düşününce komik geliyor ama bi yandan da mantıklı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bilemiycem :) ama hiç göğüs olmamasındansa sarkmış olsun hiç olmazsa sütyenle toparlarız :):)
yaa ben sey düşündümm göğüsün tamamına değilde sadece üst kısımlara yapalımm çünkü tamamen yapınca bide sivri felan olurlar zaten küçükler ben yuvarlak olsunlar diye uğraşıyorumm
Sanmam sivri olacağını her yöne deneriz ya nolcakama ben biraz arastircam bunu o adamın sitesinden falan bakicam çünkü kulağa çok komik bi yöntem olarak geliyor ama gerekirse denerim :d
İnşallah canım ya daha önce herhangi bir yöntemle büyüttünmü?
Elleyince buyuyo diyorlar elliyorum bisey olduğu yok buyumiyolar destekli 75zar zor dolduruyo çok küçükler. Bugün marketten adaçayı aldim onu icicem kavun falan yiyorum bakalım buyur inşallah gerekirse pompayi bile denerim yeterli buyusunler
Umarım büyütürsün canımm :)
meraba kızlar Annem bi tv programı izlerken duymuş '' Tuvalet pompasıyla her gün göğsünüzü 15 defa pompalıycaksınız [ bu tabirde hoş olmadı ama aklıma başka bişey gelmedi :) ] bunu 1 ay boyunca tekrarlıycaksınız adam kesin sonuç diyo yalnız pompanın ucu yumuşak olacak güneşe koyarsanız yumuşar zaten. merak edenler olursa programın isminide veriyim kanal7de feridun kunağın programı .
şaka di mi bu?
pek şakacı biri değilimdir özellikle tanımadığım insanlara karşı :) :)
Kizlar bu pompa olayi rahat ve guzelde hemde 1 ayda falan ama sarkik olmasin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?