Buzdolapları ve Derin Dondurucular kızlarrr ceyızımmmm :)

hayırlı olsun canım eşin de eşyan da hepsi güzel, fiyatı uyuyorsa al tabi,takım olur markalar.

gri mi beyaz mı daha tam karar veremedım canım ya cook tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın..

diğerleri gümüş rengi galiba, hepsi aynı renk olsun, takım olsun bence.
güle güle kullan.

hepsini ya gri alıcam yada degıstırebılırım beyaz da olabılır o konuda karar veremıyorum bırde fırın ıyı pışırıyormu bılmıyorum ıkı soru var aklımda sen aldın mı aldıysan ne renk aldın grı sımdı moda ama yarın bırgun degısebılır beyaz da klasık bılmıyorummm

canım ben bekarım
beyazın modası geçmez beyaz al.
markası iyi, niye iyi pişirmesın ki..

beyaz ve gri arasında aynı urunlerde 500 tl farkeder bence degmez o fıyata grı olması.tabıı zevk meselesi

Hayırlı olsun.Bugüne kadar bir çok kez fikir değiştirsemde şu an istediğim buzdolabı ve bulaşık makinesinden almışsın.Bence gri olarak kalsın.Beyaz çok basit geliyor bana nedense.

bulasık makınesıne bosuna para vermıssın napcan o kdr programı 2 program dısında kullanılmıo ki annemın kı 7 programlı hıc bırını kullanmamıs bu gune kdr program sayısı yukseldıkce fıyat artıo bı dusun bence 2 programlı al bosuna para harcama. ve buzdolabına gelınce alttan donduruculu olanları cokkullanısız kahvaltılık alıcaksın her sabah taaa yukarıyamı uzaıcaksınhergun cok mantıksız bence normla bı buzdolabı al dondurucusu ustte olan sadece goruntuye onem verme hem ekonomık hemkullanıslı olsun yerınde olsan bekodan alırdım hepsını artık boschlar alman mal deıl yerlı uretım para tuzagı yani . renge gelince bende griden vazgecemıorum gri iyidir.

üstteki arkadaşa katılıyorum bi bulaşık makinasına çok fazla o fiyat.tabi bana göre.ben bunu aldım
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS43E08TR

4program-variospeed var-akıllı dozaj var-yarım yük çalıştırma seçeneği var-parmak izi yapmıyor.daha fazla özelliğe bi bulaşık makinası için bence gerek yok.aslında bana 4program bile fazla ama beyaz eşya da diğer parçaları da ankastre ve/veya inox seçtiğim için mecburen inox olduğu için bunu almak zorunda kaldım yoksa daha uygunda alınabilir:)

ocak-fırın-davlumbaz üçlüsü bi bosch kampanyasından 1400 küsür e aldım.fırını bu Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Pişirme Grubu - Fırınlar - HBN532E3T

buzdolabı için bi kampanya bekliyorum şunda karar kıldım.
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost - KDN46AI30N
yine öne çıkan özellikleri;a++ enerji sınıfı,hydro fresh(bence en önemli özellik),parmak izi yapmayan yüzey.senin seçtiğin modelde eğer hydrofresh varsa tercih edilebilir buzluğun kombi olması ve altta olması iyi bir özellik.

çamaşır makinasına henüz karar veremedim bende ama tabiki bosch alacağım.
şimdiden güle güle kullan:)

Çok güzeller mutlulukla kullanın beyaz eşyada gri şık ve tabiki bosch benim için kaliteli :109:

kızlar bız bunları almaktan sanırım vazgectık bosch artık ıyı degıl dedıler yaa bılmyrm ne zormus bu ısler yaaa

bulaşık makinesi için bende katılıyorum sana kısa program olan aradım ama bulamadım SMS43E08TR aldım ama buzdolabııı alttan donduruculu istiyorum sadece görüntü diyorsun ama uzun boyluyum sebzelik için sürekli egilmekte bana gereksiz geliyor :)farklı açıları var yani :) Boschün çamaşır makineleri ithalmiş 8 kilolukları dierlerinde ise türkiyede birleştirilenleri olabildiği gibi türkiye üretimi de var tabi çevremde kullananlar memnun

hayırlı olsun hepsi çok güzel.bende beyaz eşyamı bosch dan aldım.ama beyaz renkli griyi ben çok sevmiyorum.yinede seçimlerin güzel güle güle kullan

canıım terchilerin çok güzel, ben de benzer modellere baktım, henüz almadık ama abimler almıştı çok memnunlar. Bir tek buzdolabında celişkideyim, arcelik ve bosch arasında kaldık..Güle güle eskitmen dileğiyle:)

Bosch buzdolabında biz mağduriyet yaşadık. Karlanma yapıyor ve dolap duruyor. Sonra uğraş dur. Temizle tamirci çağır vs . En donunda dolabı attım. Annem de geçen yaz Bosch buzdolabı almış. Aynı sorun onunda başında. Dolap annem evde yokken Durmuş ve sonuç bütün herşey çürümüş. Bayramda dolapsız kaldık. İkame cihaz da vermediler. Bayram sonrası teknik servis gelecek. Bu böyle sürer gider. Biz paramızla rezil olduk. Seçim sizin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…