bulasık makınesıne bosuna para vermıssın napcan o kdr programı 2 program dısında kullanılmıo ki annemın kı 7 programlı hıc bırını kullanmamıs bu gune kdr program sayısı yukseldıkce fıyat artıo bı dusun bence 2 programlı al bosuna para harcama. ve buzdolabına gelınce alttan donduruculu olanları cokkullanısız kahvaltılık alıcaksın her sabah taaa yukarıyamı uzaıcaksınhergun cok mantıksız bence normla bı buzdolabı al dondurucusu ustte olan sadece goruntuye onem verme hem ekonomık hemkullanıslı olsun yerınde olsan bekodan alırdım hepsını artık boschlar alman mal deıl yerlı uretım para tuzagı yani . renge gelince bende griden vazgecemıorum gri iyidir.
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAQ2041STR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS58M98TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57AL22N
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Pişirme Grubu - Fırınlar - HGV74W350T
Kızlar bunlar ceyızlerım yorum beklıyorum fırın konusunda kararsızım sızce bu ıyımı yanında bıde hedıye verecekler bunları alırsak
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Yiyecek Hazırlama Grubu - Blender - MSM7700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?