S seta_90 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2017 362 175 53 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi seta_90 #1 KIZLARRR,ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA MUTLAKA KIVAMLI SUMUKSU AKINTI GELIR MI?BENDE GELMEDİ SADECE 36 SAAT SONRA COK FECI DAYANILMAZ BIR SANCIM OLDU
KIZLARRR,ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA MUTLAKA KIVAMLI SUMUKSU AKINTI GELIR MI?BENDE GELMEDİ SADECE 36 SAAT SONRA COK FECI DAYANILMAZ BIR SANCIM OLDU
EvBoregi Miskin Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2017 3.665 4.361 83 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi seta_90 #2 seta_90 .!.: KIZLARRR,ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA MUTLAKA KIVAMLI SUMUKSU AKINTI GELIR MI?BENDE GELMEDİ SADECE 36 SAAT SONRA COK FECI DAYANILMAZ BIR SANCIM OLDU Genişletmek için tıkla... Canım belki azar azar gelmiştir farketmemişsindir, benim de sancım çok olmuştu akıntım da öyle çok fazla olamamıştı ama farkedilir miktardaydı
seta_90 .!.: KIZLARRR,ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA MUTLAKA KIVAMLI SUMUKSU AKINTI GELIR MI?BENDE GELMEDİ SADECE 36 SAAT SONRA COK FECI DAYANILMAZ BIR SANCIM OLDU Genişletmek için tıkla... Canım belki azar azar gelmiştir farketmemişsindir, benim de sancım çok olmuştu akıntım da öyle çok fazla olamamıştı ama farkedilir miktardaydı