kızlarrr bel simidini eritmek için egzersiz önerin lütfennn

Grey_

Popüler Üye
Pro Üye
26 Ekim 2014
2.394
5.073
Merhabalar 15 kilo verdim ama yine de bel çevrem gitmedi bu görüntüden artık hiç hoşlanıyorum kendime güvenim kırılıyor

Bana bel simidini eritmek için ciddi anlamda etkili olan bir egzersiz önerebilir misiniz?

Bence kesinlikler jillian 30 day shred yapmalısın.10 günde bile çok fark ediyor.
3 levelden oluşuyor. Her level 10 gün sürüyor ve egzersiz süresi 28 dk :)

Bence kesinlikler jillian 30 day shred yapmalısın.10 günde bile çok fark ediyor.
3 levelden oluşuyor. Her level 10 gün sürüyor ve egzersiz süresi 28 dk :)
Teşekkür ederim canım hemen başlamak istiyorum umarım faydasını görürüm :)

Teşekkür ederim canım hemen başlamak istiyorum umarım faydasını görürüm :)
Ancak kondisyonun yoksa ve ilk kez başlayacaksan alışana kadar ağrın çok olabilir.
3-4 günde alışıyorsun zaten.Ben ilk başladığımda oturmakta bile zorlanıyordum şimdi 2. leveldeyim.
İnternette fazlasıyla before after fotoğrafları ve hatta videoları var.Onlara bakıp daha da motive olabilirsin.
Bu arada şu an kaç kilosun ve boyun kaç? :)

Resimleri gördüm canım ya hakikaten sonuçlar süper.. Azim ettim ne olursa olsun başlıcam :)

Bu arada ben 168 boyum kilomda 57
Aslında kilom çok iyi ama bu bel bölgem gitmedi simit şekli bi türlü erimedi

Resimleri gördüm canım ya hakikaten sonuçlar süper.. Azim ettim ne olursa olsun başlıcam :)

Bu arada ben 168 boyum kilomda 57
Aslında kilom çok iyi ama bu bel bölgem gitmedi simit şekli bi türlü erimedi
Sizi tebrik ederim,çok iyi kilo vermişsinizz. Neler yaptınız bu süreçte? Ne kadar sürede verdiniz?
Benim boyum 165 şu an 60 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum amacım yaza kadar vermek :)

Dar ve düşük bel pantolon giyiyor musun?

Bir sene de verdim 15 kiloyu. Ekstra diyet spor yapmadan çünkü ne zaman diyet yapsam kilo vermek yerine kilo alıyordum :)
Bu kiloyu nasıl verdiğime gelince aşk acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…