Sivilceli Ciltler Kızlarrr bakarmısınız bu ne?çözüm bulamadım(resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
ya sivilce değil isilik olur ya bebekler o da değil ne bu ya nasıl geçerr:sinifsinif:
ilk resim çok yakından.

Eklentiler

• $18052010913.jpg
    $18052010913.jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 107
  • $18052010915.jpg
    $18052010915.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
yok sivilce değil canım ya pütür pütür çok yakından cektgm içn öyle.ohaoldumsmilenormal cildin sivilce gibi kabarık minik minik oldgunu düşün pürüzlü işte
ama sivilce değil sıkcak bişi yok boş içikaydirigubbakcemile3.ilgin için teşekrler bu arada

canim bu sivilce degil igne ile delip sIkmaya calissanda(ki yapma) bisi cikmaz bi dermatologa gitmeni öneririm alerjik olabilir gecmis olsun

canim bu sivilce degil igne ile delip sIkmaya calissanda(ki yapma) bisi cikmaz bi dermatologa gitmeni öneririm alerjik olabilir gecmis olsun

Tamam canım teşekrler umarım böyle kalmam hiç alerjik bişi yaşamadm ama sonradan olabilir demiŞeniz

Bebe pudrası iyi geliyor kurutuyor kızlar
Ben bir kaç akşam kırmızı olan sivilcelerime sürdüm..
Akşam yatmadan böle baya beyaz olucak kadar sürüp yattım..
Kırmızı sivilcelerim kurudu..
Denemek isterseniz deneyin derimm..

Tamam canım teşekrler umarım böyle kalmam hiç alerjik bişi yaşamadm ama sonradan olabilir demiŞeniz

canim benim bildigim nedenlerden biri vucüt direnci düstümü allerji genelde o zaman ortaya cikar,hic alerjin yokdur 30 40 yasindan sonra alerjin ortaya cikar simdi yoksa hic olmicak diye bi sebeb yok maalesef..

bende de war onlardan ama stres olunca çıkıolar cnm hormonal değiller bence
bi çözüm bulursan bana da söle cnmm

X