• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fitilin amacı orayı bakterilerden temizlemek ama siz tutup da ilişkiye girerseniz tedaviden sonuç alamazsın canım bana kalırsa fitil bitene kadar girme ben öyle yaptım
Aynı fitili mi kullandın canm sen ve hergun mu yoksa aralıklı mı. Cunku cogu kısı hergun kullanmış kullanılan gunlerde olmaması cok normal ama aralarda bılemıyorum. En iyisi yarın doktora ulasabılırsem ona sormak olucak

Aynı fitili mi kullandın canm sen ve hergun mu yoksa aralıklı mı. Cunku cogu kısı hergun kullanmış kullanılan gunlerde olmaması cok normal ama aralarda bılemıyorum. En iyisi yarın doktora ulasabılırsem ona sormak olucak
Canım ben her gün kullandım 3 taneydi 1 hafta ilişki yok dedi bana doktor internetten de bakabilirsin fitil kullandığın sürece tedavinin sonucunu almak için ilişkiye girmemen gerekiyor benim yumurlama günümü denk gelmişti hatta fiitil bitti sonra adet oldum diğer ay yumurtlama günlerini değerlendirdim çok şükür hamileyim rabbim sana da nasip etsin ovülasyon testi kullanmıyorsan tavsiye ederim kullanmanı❤️

Canım Aralarda ilişkiye girersen sonuçta tedavin bitmeden gireceksin ve yenileme olasılığı + eşine bulaşma olasılığı var eşine bulaşırsa sana yine bulaşır ama doktoruna danış o daha iyisini bilir 🥰

Haklısın tatlım öyle yapıcam işimi garantiye alıp doktorla görüşcem😊 Amin Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin 😍🌺

Orayı cok yıkamamak gerekiyormuş orası zaten kendini temizliyomus Bi dengesi varmış derinlemesine temizliyim derken dengesini bozuyormusuz

Derinlemesine değil ılık suyla yıkamak yeterli o da uzun uzun değil. Mantar oluşumunun Bi sürü sebebi var gebelik varsa yada önceden olmuşsa, şeker hastalığı, eşten bulaşma olasılığı da cok yuksek oluyormuş daha Bi sürü şey

Back
X