kızlarrr ankarada gittiğiniz hastaneleri ve tavsiyelerinizi paylaşırmısınız ?

alicealis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
19
0
16
Ankara
5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Rutin kontroller için hastane arayışı içindeyim yardımlarını bekliyorum kızlar

5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Rutin kontroller için hastane arayışı içindeyim yardımlarını bekliyorum kızlar

tatlım ben şuan sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum ve memnunum . sincan özel koruyada bi dönem gittim oda gayet iyi ablam yenimahalle dev. hastanesine gitmişti memnun kalmıştı

bilgi hastanesinden uzak dur canim.

zekai tahir burak hastanesine gidebilirsin ben memnun kaldim.

günaydınlar... bende 8 haftalık hamileyim... koru hastahanesinde Ümit Bey'e gidiyorum. tavsiye üzerine gittim ve çok çokk memnunumm.. burdada araştırısanız herkesin nekadar memenun olduğunu görebilirsiniz... kesinlikle tavsiye eederim..

Allah tamamına erdirsin canım inş :) muayene ücretleri hakkında bilgi verebilirsen sevinirim canım :)

yenımahalle buyuk orta dogu hastanesı cok ıyı kadın dogum uzmanı cok basarılı anne gıbı ılgılenıyo hastalarla özel bı hastane

ümit beyde çok iyi canım bu yazıyada kulak ver:) onada gittim uzun bi süre. ssk giriş ücreti 40 tl bağkur emekli de 37 fln olarak değişiyo 10 günlük geçerli bu ücret onun dışında 3 lü tarama 75 gibi 4 lü tarama 170 lerde doğumda 1500 e geliyo hemen hemen ben çok pahalı buldum 3 lü taramadan sonra lokman hekime geçtim orada özel ama fiyatları daha ideal sanda öneririm canım ama ümit bey çok iyi yapcak bişi yok

anlamadım bağkur emekli 37 lira mı??çalışan ne kadar acaba? çok uygun bence...tam olarak nerde burası..biz çayyolunda oturuyoruz uzak kalıyor sanırım dimi?

ben de hast.ve dr arıyorum başka...şu an medicanaya gidiyoruz mecburiyetten...muayene ücreti 187 lira,3lü testten 140 lira istiyorlar..neyseki dr ona gerek yok dedi 2 lii yaptığı için....

Allah tamamına erdirsin canım inş :) muayene ücretleri hakkında bilgi verebilirsen sevinirim canım :)

teşekkürlerrr canımmm :) muayene ücreti 97 tl ödedik. ultrason falan hepsi dahil. Ümit Bey testleri burda yapmasanda olur fark çok başka biyerdende yaptırabilirsin dedi.

canım bende medicanaya gidiyorum hngi doktor senn?ayıntılı ultrasona ne kadar istediler senden ne yapmayı düşünüyorsun ?

cnm ben ortadoğu tıp merkezine gittim 2 defa, ama devlet hastanesi gibi hiç özel gibi değildi.gebelerin ilk önce tansiyonu ölçülür kilosu tartılır ama orası hiçbişey yapmadı.bi kan verdim bi ultrosana girdim 80 lira ödedim çıktım.birde özel hastanelerde yeni doğan ünitesi yoksa orada doğum yapmayın bence,doğum anında herşey olabilir çünkü.bütün kontrollerim için özel bir hastane doğum içinde devlet hastanesi düşünmüştüm ama devlet hastaneleride belirli bir aydan sonra kabul etmiyolarmış nerde başladıysanız orda doğumu yapın diyolarmış ilgilenmiyolarmış falan filan.bende artık gataya gidiyorum memnunum doğumumuda orada yapıcam inşallah.

yenimahalle devlet hastanesinde önerebileceğin bi doktor ismi var mı tatlım

canim. yenimahalle devlet hast.de dr.oguz var. o da iyiymis operasyonda. ben sadece muayene oldum efendi, iyi biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…