5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Rutin kontroller için hastane arayışı içindeyim yardımlarını bekliyorum kızlar
tatlım ben şuan sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum ve memnunum . sincan özel koruyada bi dönem gittim oda gayet iyi ablam yenimahalle dev. hastanesine gitmişti memnun kalmıştı
bilgi hastanesinden uzak dur canim.
zekai tahir burak hastanesine gidebilirsin ben memnun kaldim.
günaydınlar... bende 8 haftalık hamileyim... koru hastahanesinde Ümit Bey'e gidiyorum. tavsiye üzerine gittim ve çok çokk memnunumm.. burdada araştırısanız herkesin nekadar memenun olduğunu görebilirsiniz... kesinlikle tavsiye eederim..
yenimahalle devlet hastanesinde önerebileceğin bi doktor ismi var mı tatlım
günaydınlar... bende 8 haftalık hamileyim... koru hastahanesinde Ümit Bey'e gidiyorum. tavsiye üzerine gittim ve çok çokk memnunumm.. burdada araştırısanız herkesin nekadar memenun olduğunu görebilirsiniz... kesinlikle tavsiye eederim..
ümit beyde çok iyi canım bu yazıyada kulak ver:) onada gittim uzun bi süre. ssk giriş ücreti 40 tl bağkur emekli de 37 fln olarak değişiyo 10 günlük geçerli bu ücret onun dışında 3 lü tarama 75 gibi 4 lü tarama 170 lerde doğumda 1500 e geliyo hemen hemen ben çok pahalı buldum 3 lü taramadan sonra lokman hekime geçtim orada özel ama fiyatları daha ideal sanda öneririm canım ama ümit bey çok iyi yapcak bişi yok
Allah tamamına erdirsin canım inş :) muayene ücretleri hakkında bilgi verebilirsen sevinirim canım :)
anlamadım bağkur emekli 37 lira mı??çalışan ne kadar acaba? çok uygun bence...tam olarak nerde burası..biz çayyolunda oturuyoruz uzak kalıyor sanırım dimi?
ben de hast.ve dr arıyorum başka...şu an medicanaya gidiyoruz mecburiyetten...muayene ücreti 187 lira,3lü testten 140 lira istiyorlar..neyseki dr ona gerek yok dedi 2 lii yaptığı için....
yenimahalle devlet hastanesinde önerebileceğin bi doktor ismi var mı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?