• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr adetim 1 gün geçti sizce İdrar testi yapsam çıkar mı varsa ?? Meraktan ölecem

Ya kızlar bende 3 temmuzda regl olmam gerekti olmadim. Dün sabah test yaptım negatif bugün sabah yaptım negatif icime boşalma olmadı ama zevk suyundan kalınır dior hamilelik belirtisi yok
boşalma olmadıysa sanmıyorum, stresten adet olmuyo olabilirsin, ben hamile olduğumu adetimin 2. günü öğrendim

Arkadaşlar Merhaba!
Ovulsyun günü korunmssız ilişki yaşadık ve 2 gün sonrasında bel agrım asladı hala devam etmek de reglye 5 gün kaldı sizce hamilemiyim

Arkadaşlar Merhaba!
Ovulsyun günü korunmssız ilişki yaşadık ve 2 gün sonrasında bel agrım asladı hala devam etmek de reglye 5 gün kaldı sizce hamilemiyim

ovulasyon gunu korunmasiz gebe kalma ihtimali yuksek. Gebelik testi yaparsaniz sorunuza cevap bulursunuz.

ovulasyon gunu korunmasiz gebe kalma ihtimali yuksek. Gebelik testi yaparsaniz sorunuza cevap bulursunuz.
Reglye 5 gün var çıkar mı ki bide geçse daha iyi olur sanki en azından sonucunda üzülmem sadece bu tür belirtiler yaşayan var mı diye merak ettim 4 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ilk defa bu ay ovulasyonda oldu ve dikkat ettim bel agrısı pek normal gelmiyo bana da ama bakalım bi 5 gün daha sabretmek gerek

Back