Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar tabıı ben çoktan nobetcı eczane bulup yapmıştım bıleKızlar 2 yıldır evliyim hiç korunmadık artık beklemekten yıldım. Sizce test yapsam nasıl olur
Yok gibi valla kaç gün var düzenli mi adetlerGaliba bu ay da ümitler suya düştü
Nasıl ögrendiniz adetinize 5gün kala acabaCanım her zaman değişir bu süre ama bende 5 gün kala bile göründü
Hatta 6 gün bile olabilir çünkü son adet tarihimden emin olamıyorum. İdrar testinde çıktı bebetime la yapmıştım. Hatta atayım bak nasıl göründüğünü ilki testi yaptığım an 2. Si testin üstünden bir saat geçip test koyulaşınca çekildiNasıl ögrendiniz adetinize 5gün kala acaba
Hiçbi belirti yokmuydu yoksa beklediginiz bişeymiydi benimde 4gün var ama sanki hamileymişim gibi kahverengi lekelenmem oldu gecti adet olmadım dahada adet olursam diye umutsuzum birazHatta 6 gün bile olabilir çünkü son adet tarihimden emin olamıyorum. İdrar testinde çıktı bebetime la yapmıştım. Hatta atayım bak nasıl göründüğünü ilki testi yaptığım an 2. Si testin üstünden bir saat geçip test koyulaşınca çekildi
Lekelenme bende hiçbir zaman olmadı canım onun dışında vücuttaki belirtilere hiç bakmıyorum çünkü hepsinde adet ve hamilelik belirtileri aynı. Ama şu var mesela hamile kaldığım aylarda göğüslerim yumurtlamadan itibaren şişiyor ağrıyor ve inmiyor şu an da öyle. Ama hamile olmadığım aylarda göğüslerim sadece adete bir kaç gün kala şişti. Bence idrar testi yapabilirsin canım bi bak derimHiçbi belirti yokmuydu yoksa beklediginiz bişeymiydi benimde 4gün var ama sanki hamileymişim gibi kahverengi lekelenmem oldu gecti adet olmadım dahada adet olursam diye umutsuzum biraz
Düzensizdi ama bir kaç aydır düzenli olunca umutlanıyor insan
Doktora gidiyorum zaten de doktor bu ay da normal yolla deneyin olmazsa aşılamaya geçeriz dedi adet de olmadım bugün 2.gün yarın da olmazsam gidecem niye olmadım diye