• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlarrr acilll yardımmmm:))

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
ya konuyu buraya açtım ama doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum
2 hafta sonra üniversite kep törenim var ,okulun bahçesinde yapılacak ama ben ne giyeceğime bir türlü karar veremedim ,

siyah dar paça bi kumaş pantolum var ne saten ne klasik .Altına siyah topuklu ayakkabı alcam ,ama nubuk mu alsam rugan mı alsam karar veremedim .

pantolon üzerine de şık bi gömlek /bluz tarzı bişey istiyorum,cübbemin rengi siyah şeritleride açık yeşil, sizce ne renk bi gömlek almalıyım
resim paylaşırsanız çok sevinirim

canım öncelikle hayırlı olsun darısı hayırlı işler bulmana:) bence pantolon iyi bir seçim üzerine yakası hareketli bi gömlek (mesela fırfırlı) şık duryor bende kep törenimde pantolon gömlek giymiştim hem rahat oluyor saçlarını mutlaka açık bir model yaptır canım toplu olunca kep takarken sıkıntı oluyor

evet canım sadece kep için zaten tören üniversitenin bahçesinde yapılıcak yani öle çok şaşalı bi tören değil, cübbe zaten yeterinde bol duracağı için elbiseyle pek yakışmıyo bence ,bilekte,, dar ve topuklu ayakkabıyla koyu renk bi pantolon daha iyi

evet üzerine açık renk bi gömlek istiyorum am bi türlü istediğim gibi bişey bulamadım:18::18:

$7795b.jpg $5110.jpg $5456.png $7862b.jpg $5105.png

Canım bunlar koton'un yeni sezonları bu tarz bişieyler düşünürsenn bir bak renkleri vardır belki
ayakkabı olarak da rugan tercih et bence
umarım gönlüne göre birşeyler bulursun

Back